Hlavní obsah

Jak si v novém roce vylepšit milostný život

Novinky, bok

Leden či únor bývají nejčastějším obdobím, kdy se lidé snaží plnit různá předsevzetí, jež si s příchodem nového roku dali. Někdo chce zhubnout, jiný přestat kouřit, další začít cvičit. Ani vztahová předsevzetí nejsou výjimkou. I na nich se dá stále něco vylepšovat.

Foto: Profimedia.cz

S novým rokem nový partner, případně přání vylepšit stávající milostný život. I taková bývají předsevzetí.

Článek

Způsoby seznamování se v průběhu časů výrazně měnily, cíl mají ale stejný. Najít člověka, s kterým můžeme strávit celý život. Aby ale takový vztah vydržel, je třeba na něm pracovat. A to jak na počátku, tak i po letech.

Pokud patříte k těm, kteří chtějí něco ve svém milostném, vztahovém či rodinném životě s příchodem nového roku změnit nebo zlepšit, zkuste některá doporučení, jež přinesl server Eligible magazine.

Nespoléhejte na seznamky 

Chcete se v novém roce seznámit? Pak není nic jednoduššího než vyrazit mezi lidi. Že na to nemáte čas, a proto jste se raději zaregistrovali na nějaké seznamce, kde vám jistě vhodného partnera najdou? Možná ano, ale s větší pravděpodobností spíše ne. V tomto případě platí, že kdo nic nezkusí, nic nemá. Takže hurá do společnosti.

Nepoužívejte práci jako výmluvu 

Kdo chce, aby jeho nový nebo již delší dobu trvající vztah fungoval i nadále, musí mu také něco obětovat. A to se v určitých ohledech týká i zaměstnání. Velké množství práce, šibeniční termíny odevzdání zakázek a podobné situace jsou sice pochopitelné, ale neměly by řídit náš život. Nejde o to práci šidit kvůli vztahu, ale spíše ji v určitých ohledech vztahu přizpůsobit. Řešení se vždy nějaké najde, stačí jen chtít.

Netradiční rande 

Romantické schůzky jsou častější na počátku vztahu, to ale neznamená, že na nějakou nemůže pár vyrazit třeba po třech či více letech společného soužití. Klasikou bývá večeře v restauraci nebo návštěva kina, můžete zkusit ale i méně tradiční způsoby, které vztahu prospějí. Záleží na vkusu a snaze. Někomu může vyhovovat návštěva neobvyklého hudebního nebo divadelního představení, jiného potěší kurzy vaření nebo létání. Meze se v tomto případě nekladou, jde hlavně o to trávit nějaký čas s partnerem.

Nevybírejte jen podle oblíbeného typu

Každý člověk si časem vytříbí určitý vkus, a to i co se partnerského protějšku týče. Na tom není nic špatného, není ale dobré se toho striktně držet. Nejít s mužem či ženou na rande jen proto, že nemají modré oči nebo vhodnou barvu vlasů, je čirý nesmysl. Jen stanovený typ člověka nezaručí úspěch ve vztahu. Čím více možností, tím větší šance na úspěch.

Nekontaktujte své ex

Stýkat se se svým bývalým partnerem či partnerkou není jistě na škodu. Rozhodně byste ale neměli své ex kontaktovat proto, že to s nimi chcete ještě jednou zkusit. Už jen z toho důvodu, že jste se už jednou kvůli něčemu rozešli. Podobné by to nejspíš bylo i tentokrát.

Chcete-li někoho pro trvalejší vztah, raději se touto cestou nevydávejte.

Reklama

Související témata:

Související články

Povolání a jeho vliv na milostný život

Může mít zaměstnání vliv na náš sexuální a partnerský život? Nová seznamovací aplikace Clover potvrdila, že ano. Ve studii zkoumala na třiatřicet tisíc...

Výběr článků

Načítám