Hlavní obsah

Sexuální touhy žen

Po čem vlastně ženy touží? Chtějí romantiku, nebo si přejí být dobývány? A jak je to s jejich sexuálními představami, které jsou pro spoustu z nich zatím tabu, a proto o nich nemluví? Chtějí ženy v posteli romantiku, nebo pouta a živočišné spojení? Co skutečně čekají od svých partnerů při postelových hrátkách?

Foto: Profimedia.cz

Ženy sní o pozornosti mužů a o polibcích, které si přejí dostávat jak v soukromí, tak i na veřejnosti.

Článek

Sexuální přání a tužby žen zkoumal server yourtango.com. Aby byly údaje co nejpřesvědčivější, získávali odborníci odpovědi od zhruba tisícovky žen, které se zavázaly k tomu, že budou ve svých odpovědích naprosto upřímné.

Pomalá předehra

Až příliš často se stává, že se předehra buď přeskočí, nebo je tak rychlá, že si ji žena téměř neužije. Většinou je na vině touha, která pohání jak muže, tak ženu. Z odpovědí žen ale vyplynulo, že dlouhá předehra, jako je pomalé svlékání a dotýkání, v nich probouzí daleko větší vášeň, než když se milostné předehře ani jeden z páru příliš nevěnuje.

Sex na veřejnosti

Milování s vědomím, že by pár někdo mohl vidět a přistihnout, láká spoustu žen. Mnoho z nich také uvedlo, že nemusí nutně dojít k milostnému spojení, pouze prý postačí, když se na nějakém odlehlejším místě budou s partnerem věnovat milostnému laškování.

V ženině režii

Povětšinou platí, že muž je alfa samec a žena se mu spíše podrobí. Jenomže občas by stálo za zvážení vystřídání rolí. Proč? Moc může být pro spoustu lidí přírodním afrodiziakem, ženy také chtějí získat příležitost, aby ukázaly, co v nich dříme za sexuální představy a touhy. Celých 53 % dotázaných dam uvedlo, že by rádo vyzkoušelo netradiční praktiky jako svazování nebo znehybnění partnera, aby k němu měly ženy úplný a neomezený přístup.

Hraní rolí

„Miluji, když si můj muž vezme starou námořnickou uniformu. Když ji nosil, ještě jsme se neznali, proto to ve mně vyvolává tak velké vzrušení,“ svěřila se yourtango.com dáma pod pseudonymem Jessie. Pokud vás tedy představa hraní rolí vzrušuje a nebudete se cítit nejistí, může to být skvělým kořením pro váš sexuální život.

Střídání tempa

Dotázané ženy uvedly, že téměř v 80 % vztahů mají zkušenost s muži, kteří při milování přísně dodržují rychlé tempo a nedbají na přání partnerky. Ony ale naopak touží po střídání tempa, hlazení, líbání a laskání mezi jednotlivými milostnými polohami.

Ctižádost

Ženy se potřebují cítit důležitě i při milostném aktu. „Miluji, když se mě muž ptá, co cítím a jak mi může udělat ještě víc dobře. A zbožňuji, když se mi při tom ještě dívá do očí,“ svěřila se Samantha.

Žena se chce cítit žádaná, chtěná. Jde o lidskou bytost, která potřebuje být hýčkána, a to nejen v běžném životě, ale i v tom milostném.

Nešetřit polibky

Líbání je záležitost velmi intimní. Lidé jsou u sebe nejblíž, jak to jde, vyjadřují si tak svou náklonnost a lásku.

„Líbí se mi, když mě líbá na veřejnosti a dává tím najevo, že k sobě patříme,“ říká Betty. Michelle zase požaduje líbání nejen na ústa. Přeje si být zasypána polibky i při milování.

Ženy také uvedly, že je nejvíce vzrušuje polibek, kterým je muž přitiskne vášní ke zdi, také líbání ve sprše nebo nečekaný hluboký polibek, kterým si vysvětlují mužovu náklonnost. Neodolají ale ani polibku na šíji, na tvář či krk.

Reklama

Související témata:

Související články

Povolání a jeho vliv na milostný život

Může mít zaměstnání vliv na náš sexuální a partnerský život? Nová seznamovací aplikace Clover potvrdila, že ano. Ve studii zkoumala na třiatřicet tisíc...

Mýty o sexu aneb čemu určitě nevěřit

Spoustu sexuálních mýtů si s sebou lidé nesou až do dospělosti. Mnozí si tato nesmyslná „fakta” odnášejí i do dlouhodobých vztahů a manželství. Takové mýty...

Výběr článků

Načítám