Hlavní obsah

I při placeném sexu se mají dodržovat pravidla

Novinky, zun

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ženy, provozující nejstarší řemeslo na světě, by měly dodržovat určitá pravidla. Aby ochránily své zdraví a bezpečí. Stejně tak by se ale jako neandrtálci neměli chovat jejich zákazníci.

Foto: Profimedia.cz

Obchod je obchod, píše se v desateru pro zákazníky.

Článek

Právě pro ně připravilo občanské sdružení Rozkoš bez rizika návod pod názvem Fair play v sexu aneb desatero pro zákazníky. Jak by se tedy pánové toužící po placeném sexu měli chovat?

1) Slušnost, respekt a příjemné vystupování vám nejen otevře dveře do podniku, ale slušnosti, respektu a příjemného chování se dostane i vám.

2) O alkoholu se ví, že zvyšuje apetenci, ale snižuje potenci. Takže sice po alkoholu dostanete větší chuť na sex, uvolníte se a ztratíte zábrany, ale možná se uvolníte až příliš a stanete se obtížným pro ostatní a nakonec vám to možná vůbec nepůjde.

3) Dohodněte se předem co, respektive jaké sexuální služby budete chtít. A za kolik. Dohodu dodržujte. Vyhnete se tím případným nedorozuměním a zklamáním.

4) Když už dojde na sex, ztrácíte možnost vrácení peněz. Proto, pokud se Vám nelíbí, jak s vámi sexuální pracovnice jedná, nedodržuje-li ona dohodu, řešte situaci s ní, a to dříve, než dojde na poskytnutí sexuální služby.

5) Člověk není stroj. Někdy to prostě neklapne. Nic se neděje. Uvolněte se, anebo to zkuste jindy a na jiném místě. V žádném případě nepožadujte peníze zpět.

6) Vždy s kondomem, a je opravdu jen na vás zda si vyberete zelený, modrý, vroubkovaný, ochucený. Styk bez kondomu je vždy riziko, pro obě strany.

7) Ne znamená skutečně ne. Francouzský polibek, osahávání na veřejnosti (v baru) nejsou obvykle vítány. Kupujete si sexuální službu a ne člověka, tak to respektujte. Každý obchod má své meze.

8) Obchod je obchod. A ten nemá nic společného s láskou - i když to možná bylo krásné. Nepodléhejte samaritánství, dívka nebo žena chce hlavně vaše peníze a ne váš soucit.

9) Co však dělat při podezření na nucenou prostituci a násilí? Nehrajte si prosím na hrdinu a nesnažte se situaci na místě řešit. Vyhledejte odbornou pomoc (www.rozkosbezrizika.cz, www.strada.cz) a poraďte se s nimi.

10) Buďte ohleduplný k ostatním. Nehlučte ani neodjíždějte z parkoviště na plný plyn. Sousedé se rádi vyspí! Ráno brzy vstávají!

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám