Hlavní obsah

Karezza - nová metoda, jak oživit milostný život

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trápí vás nuda v milostném životě? Pak právě pro vás máme osvědčenou milostnou techniku, která opět probudí především u dlouhodobých vztahů milostnou vášeň.

Foto: Profimedia.cz

Karezza posiluje vztahy a z milenců činí šťastné a spokojené jedince.

Článek

Kerezza učí milence, aby sexuální akt co nejdéle odkládali a v první fázi upřednostnili mazlení a vyjadřování náklonnosti. Páry se tak snaží přesouvat svou pozornost od sexuálního uspokojení k pocitům blízkosti a sounáležitosti.

Karezza je odvozena z italského názvu Carezza, což znamená pohlazení. Lze tedy tuto techniku považovat za první krok k úspěšnému tantrickému sexu.

Podle zastánců této techniky Karezza posiluje vztahy a z milenců činí šťastné a spokojené jedince, a to především proto, že euforie v milencích nepřetrvává jen několik minut po milování, ale i několik dnů až týdnů.

Hluboký pocit propojení s partnerem tak prý dává naprosté uspokojení, aniž by ve skutečnosti došlo ke skutečnému pohlavnímu styku a vyvrcholení.

Karezza se skládá z jedenácti pokynů, mezi ty nejdůležitější patří: žádné líbání, mluvení, penetrace či orgasmus. Naopak povoleno je ležet v posteli vedle sebe, usmívat se na sebe, dlouze se dívat do očí, mazlit se minimálně 20 minut, poslouchat tlukot srdce toho druhého a synchronizovat dýchání.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám