Hlavní obsah

Muži jsou dobyvatelé, tak je v tom podporujte

Novinky, Zdeněk Kolbuch

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ženy a dámy, když jste zamilované, je jen přirozené, že chcete dokázat, jak velký úlovek pro vás partner je. Neustále mu připomínáte, jak je sladký, krásný, vtipný a chytřejší než všichni kolem v naději, že bude vaši lásku opětovat stejnou měrou. Jenže podle webu JoyOnline je toto chování z vaší strany tím nejhorším způsobem, jak zajistit, aby do vás byl až po uši romanticky zamilovaný.

Foto: Profimedia.cz

Neukazujte hned všechny karty. Ať se snaží i muž. Ať o vás musí bojovat, nebo ať si to alespoň myslí.

Článek

Může se cítit vděčný, když děláte věci, co má rád - dáváte mu dárečky a staráte se o něj jak slepice o kuřata, nesmíte ale zapomenout, že muži jsou především dobyvatelé (alespoň většina z nich), a to, o co nemusí bojovat, pro ně ztrácí cenu a stává se samozřejmostí a rutinou. Maximálně dosáhnete toho, že vás muž bude brát jako dobrého přítele, a o to určitě neusilujete.

Nikdy nedávejte muži víc, než kolik sám dává

Podstrojujete mu, běháte za ním, děláte vše, co mu na očích vidíte a on se stejně otáčí za každou sukní? Tak to zkrátka nedělejte! Když muži dáváte víc, než kolik sám dává, tak prostě vypne. A především si na to téměř okamžitě zvykne a bude to brát jako samozřejmost - budete jako matka, která se o něj stará a na oplátku nic nechce.

Vzpomeňte si na všechny pohádky o princi, který zachraňoval princeznu, a potom s ní žil šťastně až do smrti. A proč s ní žil šťastně? Protože o ni musel bojovat! Musel se snažit, aby si ho vůbec všimla, musel porazit draka, projít začarovaným lesem, přelézt nekonečné hory a zvítězit nad ostatními rytíři. Tady ani tak nejde o to, že by princeznu kdovíjak chtěl, jde spíš o to, že ji neměl a chtěl ji, protože byla nedostupná. Stejně to musíte udělat i vy.

Foto: Profimedia.cz

Neexistuje recept na získání srdce muže. Mne muži své srdce sami nabízejí. Snad proto, že se ho nesnažím vůbec získat.

Nehrajte si úplně na ledovou královnu, ale ani neukazujte hned všechny karty. Ať se snaží i on. Ať o vás musí bojovat (nebo ať si to alespoň myslí). Co je moc jednoduché, není zábavné a především to není žádná výzva.

Jistě... ráda byste mu o sobě řekla úplně všechno, co vás zrovna napadne, ale nedělejte to. Odhalujte věci hezky pomaličku, po částech - zůstaňte tajemná, aby mohl stále objevovat něco nového. Muži se chtějí snažit, mají rádi, když musí vynaložit určité úsilí, aby odhalili váš půvab a skrytá zákoutí. Čím více námahy ho budete stát, tím více si vás bude vážit.

Krásně to shrnula jedna slečna na diskuzním fóru webu doktorka.cz: „Neexistuje recept na získání srdce muže. Mně muži své srdce sami nabízejí. Snad proto, že se ho nesnažím vůbec získat.“

Nedávejte mu exkluzivitu, pokud vám není oddaný

Mít exkluzivní vztah (jen pro toho jednoho) s mužem, se kterým nejste ve svazku manželském, je pocta, kterou si musí zasloužit. Pokud vám není úplně oddán, tak musí vědět, že tu nejste jen pro něj. Že existují i další muži, kteří o vás mají zájem a že jestli to nemyslí vážně, tak ho může někdo velice snadno předběhnout.

Vidina dalšího muže (mužů) je doslova hnací motor, který ho spolehlivě dožene k vašemu prahu, kde bude klečet s kyticí růží. Nic muže tak nenaštve, jako když mu někdo chce něco vzít, a o partnerkách to platí čtyřnásob.

Vezměte si, že má muž předplacené noviny. Ty domů sice chodí každé ráno, ale moc je nečte, raději se podívá na internet a pak je hodí do sběru. Pak přijde soused a každé ráno mu noviny vezme ze schránky. Muž začne hned vstávat o dvacet minut dřív, div je nevytrhne pošťákovi z ruky a přečte je i s módní přílohou. Proč? Protože se mu je někdo pokusil vzít.

Foto: Profimedia.cz

Vidina dalšího muže je doslova hnací motor, který ho spolehlivě dožene k vašemu prahu, kde bude klečet s kyticí růží.

Je jedno, zda jde o noviny, nebo potenciální partnerku. Když dáte muži, který se vám líbí, ale nic nedělá, najevo, že mu vás může někdo ukrást, tak zakročí.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak zvládnout vztah, když odezní zamilovanost

Z každého romantického vztahu se časem začne vytrácet to pověstné světlo, které partnery tak oslňovalo a táhlo je k sobě. A je jen na vás, aby úplně nevyhaslo....

Výběr článků

Načítám