Hlavní obsah

Mimomanželský sex hledá na internetu více žen než mužů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Internetové seznamky pro mimomanželský sex využívá více žen než mužů. Podle odborníků je to ale zřejmě tím, že muži dokážou sjednat nevěru a náhodný sex v baru či v zaměstnání mnohem rychleji a nebojí se to skrývat, zatímco ženy jsou diskrétnější a chtějí, aby se o jejich nevěře nevědělo.

Foto: Profimedia.cz

Ženy navštěvují internetové seznamky častěji než muži

Článek

Jen v Británii - mající zhruba padesát miliónů dospělých - se registrovalo na internetovou seznamku, kde se hledá mimomanželský sex, už více než milión osob, z čehož čtyři sta tisíc se na svůj profil přihlásí každý týden. A nová analýza uživatelů dokazuje: žen je na tomto webu více.

Průměrnému uživateli těchto seznamek je mezi 35 a 54 roky, je rodičem, má univerzitní vzdělání a přihlašuje se z domova. Mezi uživateli, kteří se přihlašují do registrované části každý týden alespoň jednou, přitom převažují ženy v poměru tři ku jednomu muži.

„Vysoký počet vdaných žen starších padesáti let ze Spojeného království je pro mě opravdu nečekaným překvapením,“ tvrdí Noel Biderman, jeden z provozovatelů seznamky MaritalAffair.co.uk.

Reklama

Související témata:

Související články

Proč partneři ztrácejí zájem o sex

Vytrácí se z vašeho partnerského vztahu pomalu a jistě sex? Pak za tím mohou stát nejrůznější fyziologické a psychologické faktory. Podívejte se s námi na...

Výběr článků

Načítám