Hlavní obsah

I ty nejpodivnější sexuální fantazie mohou okořenit vztah

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sexuální fantazie má úplně každý, ale jen někteří jedinci o nich dokážou mluvit. Naše nejhlubší sexuální myšlenky jsou mnohdy považovány za příliš podivné, perverzní, nebo prostě a jednoduše špatné, proto si je každý střeží. Podle odborníků ale na sexuálním fantazírování není vůbec nic špatného.

Foto: Profimedia.cz

Mezi časté fantazie žen patří i sexuální vztah se dvěma muži ...

Článek

Mnoho rádoby perverzních fantazií lze totiž zařadit mezi zcela běžné sexuální touhy. Sex není jen o romantice, existují výzkumy, které jasně dokázaly, že snít o tvrdém milování či o jiných alternativních technikách je zcela normální a hlavně nejde o nic výjimečného.

Potvrzuje to i britský psycholog Brett Kahr, který provedl anonymní průzkum mezi 18 000 lidmi z Británie a USA. "Přestože nejčastěji muži i ženy sní o sexu se svým současným partnerem, ani netradiční fantazie jako otroctví, incest, sadomasochismus či voyeurismus nejsou u zcela normálních lidí vzácné."

Podle Kahra nám sexuální fantazie umožňují přemýšlet o tom, co jsme kdy chtěli udělat a nikdy jsme to neudělali, nebo o tom, co jsme kdysi prožili a chtěli bychom si to zopakovat. Toto snění pak obvykle zvyšuje sexuální touhu, vzrušení i kvantitu sexu, což má velmi příznivý vliv na sexuální život jedinců.

"Nemá smysl se trápit pocity viny, když při milování s partnerem myslíte na někoho jiného. Naopak tyto fantazie mohou okořenit partnerský sex. Snít přeci není špatné. Vše nekorektní zůstává pouze v hlavě," dodává psycholog ve své knize Kdo spí v tvé hlavě aneb Světové tajemství sexuální fantazie.

Reklama

Související témata:

Související články

Nejčastější ženské sexuální fantazie

O nemravných sexuálních praktikách prý více fantazírují muži. I mnohé ženy by vás ale dokázaly překvapit. Jejich tajné fantazie a přání se mnohdy vyrovnají těm...

Výběr článků

Načítám