Hlavní obsah

Radim Uzel: Jak Guru Jára léčí důvěřivé dívky pomocí soulože

Právo, Radim Uzel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nedávno jsem jako soudní znalec posuzoval případ člověka, který za nemalý finanční obnos nabízel návod k provozování takzvaného tantrického sexu. Místo, aby klienty skutečně naučil prožívat hlubší, případně i několikanásobné orgasmy, jak sliboval, posílal jim poštou rady, které představovaly pouze nácvik jakési relaxační techniky.

Foto: Profimedia.cz

Nadsamec Jára se rozhoduje ve tmě, jaké dívce "pomůže"

Článek

Stejné rady dostanete od každého sexuologa a ještě vám to zaplatí nemocenská pojišťovna. A pokud by se vám to líbilo, mohli byste při tom třeba kývat celým tělem, obracet oči v sloup a mumlat nějakou mantru. Třeba „óm, óm, óm“. Že byste si tím ale uměle dostali do transu a byli pak schopní nadlidských sexuálních výkonů, o tom nemůže být ani řeč.

Různí podvodníci nabízejí na internetu spoustu nesmyslů. Díky nim prý poznáte vyšší smysl plynutí života. Nastolíte ve svém životě harmonii a umožníte nerušený tok své životní energie. Otevřete oči a budete pít z pramene čisté vody. A tak dál. Tyhle nabídky jsem si nevymyslel. Opsal jsem je z internetových diskusí týkajících se nechvalně proslulého podvodníka, který si říká guru Jára.

Nadsamec Jára jedná potmě

Jmenuje se Jaroslav Dobeš a je ze Zlína. Považuje se za tzv. Óm nadsamce. Má duchovní školu. V ní nabízí mladým dívkám kurzy jógy a studia východních filozofií. Ale také astrologické rozbory jejich osudu. Jeho specialitou je pak odháčkování, jakýsi vrchol jejich duchovní poutě.

Pomáhá dívkám v tom, aby se zbavily negativní energie z předchozích vztahů. Celá procedura spočívá v souloži s guru Járou. Ale není to obyčejný pohlavní styk. Asistentky uloží dívky do tmy. Do ní hraje hlasitá hudba. Asistentka hladí dívku na prsou a v rozkroku. Pak přijde Jára.

Místo kalhot má kolem beder omotaný kus látky. Běhá od jedné dívky k druhé. S tou, která má zrovna nejlepší energii, uskuteční pohlavní styk. Skoro nic ale není vidět. Všude je tma. Kuriózní mi připadá to, že děvčata za tyto kurzy platí. Dokonce, jak jsem se dozvěděl, studentky mohou získat slevu.

Jedna z Járových asistentek na internetu prozradila, že polovina odháčkovaných dívek je druhý den vyděšená a zmatená. Nevědí, jestli s nimi Jára opravdu souložil, nebo zda se jim všechno jenom zdálo. Ty nejmladší se pak ptají, co se to vlastně stalo.

Je to diagnóza?

Z internetových diskusí také vyplynulo, že Jaroslav Dobeš pobývá údajně v cizině. Jeho náhončí mu tam dívky do kurzů posílají. Některé své pomocnice fascinuje. Uctívají ho jako božskou osobnost. On je o svých nadpozemských schopnostech přesvědčený. Podle mě není důležité, jestli ho v dětství týral psychopatický otec, který posléze spáchal sebevraždu, nebo jeho sklony k jeho výbušnosti vyvolává Luna v Beranu, jak tvrdí jedna astroložka. Domnívám se totiž, že spíš než Lunu v Beranu má dotyčný švába na mozku. Je ovšem otázkou, jestli ho tato diagnóza uchrání před trestem.

Jsem rád, že jako soudní znalec nemusím hodnotit Járovy činy a jejich motivy. Těžko bych se bránil negativním emocím. V tomto případě se zákon naštěstí nedá „odháčkovat“ tak lehce jako naivní a důvěřivé dívčí duše.

Reklama

Související témata:

Související články

Radim Uzel: Polibek jako vášeň, chyták i test

Výzkum erotogenních zón na lidském těle je náročnou disciplínou. Každý člověk je totiž absolutní individualitou. Kromě specifických genetických znaků a otisků...

Výběr článků

Načítám