Hlavní obsah

Valentýnské rande: Jaké si obléknout šaty a co pod ně

Novinky, Linda Humlová

Svátek svatého Valentýna je tu co nevidět. Nenechte si tuto oslavu lásky ujít a prožijte tento speciální den ve společnosti své drahé polovičky. Poradíme vám, jaké oblečení zvolit, abyste partnera ve dne okouzlila a v noci rozpálila.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto s. Oliver

Článek

Přes den 

Den svatého Valentýna začíná již ráno, kdy většina z nás musí do práce. Pokud vás bezprostředně po ní čeká rande nebo jen chcete dát v kanceláři či jinde najevo, že vám tento svátek není ukradený, pak si oblékněte červený rolák a doplňte ho károvanými kalhotami.

Elegantně, ale zároveň sexy působí i červená kožená sukně, kterou můžete utlumit pomocí proužkovaného trička či svetru.

Foto: archiv firem

1. Marks & Spencer, 1799 Kč. 2. Alove, 14 486 Kč. 3. s. Oliver, 999 Kč. 4. F&F, 599 Kč. 5. C&A, 398 Kč. 6. Marks & Spencer, 7299 Kč

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto Gant

Na večer

Pokud na Valentýna plánujete romantickou večeři, blýskněte se v tento speciální večer v elegantním svůdném outfitu.

Sázkou na jistotu jsou slušivé a perfektně padnoucí šaty. Podtrhněte svou postavu v pouzdrových šatech nebo vsaďte na lichotivé zavinovací modely či ty střižené do „áčka“. Co se týče barvy, nebojte se vsadit na sexy rudou. Ne nadarmo se jí říká barva lásky.

Svatebním trendům vládnou holá záda, rozparky i peří

Styl

Stejně přitažlivá jako šaty je i kombinace slavnostní halenky a sukně. Namísto vyzývavé minisukně sáhněte například po trendy plisované midi nebo delší pouzdrové sukni a nechte představivost vašeho partnera pracovat na plné obrátky.

Foto: archiv firem

1. Marks & Spencer, 1499 Kč. 2. Esprit, 1999 Kč. 3. F&F, 899 Kč. 4. Deichmann, 699 Kč. 5. Orsay, 699 Kč. 6. Náhrdelník, Alo Diamonds, 21 865 Kč. 7. Cellbes, 1199 Kč. 8. Deichmann, 899 Kč

Pokud je na vás ale příliš výrazná, zahalte své křivky do šatů v černé barvě, a outfit oživte pouze drobnými červenými doplňky, například kabelkou nebo sexy rudými jehlami.

Romantickou variantou k červené je pak barva růžová. Ta navíc sluší blondýnkám, brunetkám i zrzkám. Stačí si jen vybrat ten správný odstín. Na schůzku přes den zvolte decentní květované šaty či lichotivé úzké džíny, které může doplnit body, a světle růžovým svetrem.

Dejte šanci růžové. Rozzáří a ubere léta

Styl

Na večer se pak hodí společenské kalhoty či sukně a sako s páskem, které přitáhne pozornost k pasu.

Celý outfit pak nezapomeňte doplnit botami na podpatku i šperkem ve tvaru srdíčka a uvidíte, že Amorův šíp vás nemůže minout.

Foto: archiv firem

1. Marks & Spencer, 1899 Kč. 2. Pietro Filipi, 8990 Kč. 3. Pietro Filipi, 4499 Kč. 4. Swarovski, 7990 Kč. 5. Swarovski, 2443 Kč. 6. By Malene Birger (prodává Zalando), orientační cena 5000 Kč. 7. Zara, 899 Kč. 8. Džíny, Esprit, 1699 Kč

V případě, že dáváte přednost kalhotám, pak je zkuste vyšperkovat pomocí transparentní blůzy, saténového nebo krajkového topu.

Elegantně vypadá také kombinace kalhotového kostýmu s krajkovaným body. Ostatně výběr spodního prádla bysta právě na Valentýna neměla zanedbat.

Foto: archiv firmy

Sako, Cellbes, 1399 Kč

Noční romantika

Na svátek zamilovaných je, co se spodního prádla týče, dovoleno vše, ale vítány jsou zejména nečekané kombinace prosycené smyslností.

Odvažte se a překvapte svého milého rudou či růžovou soupravou, díky níž z vás nespustí oči. Klasické černé prádlo, které je ztělesněním svůdnosti, pak krásně doplní opět růžová či červená krajka.

Při nákupu nového prádla pamatujte, že nejdůležitější je, aby vám správně sedlo, a proto se nebojte požádat prodavačku o radu.

Zaměřte se na: Přiznané spodní prádlo

Styl

Ty nejúžasnější kousky pak osloví zajímavými detaily, jako jsou různá překřížení či neotřelé kombinace materiálů s průhledy. Romantickou náladu dotváří jemná výšivka či potisk růží na černém či tělovém podkladu.

1. Etam, 1099 Kč. 2. Etam, podprsenka 819 Kč, kalhotky 519 Kč. 3. Etam, podprsenka 1019 Kč, kalhotky 519 Kč. 4. Astratex, 899 Kč. 5. Intimissimi, 749 Kč. 6. Triola, podprsenka 1199 Kč, kalhotky 499 Kč. 7. Initmissimi, 1049 Kč

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Etam

Foto: archiv firem

1. Triola, podprsenka 1099 Kč, kalhotky 399 Kč. 2. Etam, podprsenka 819 Kč, kalhotky 399 Kč. 3. H&M, 499 Kč. 4. Etam, 819 Kč. 5. H&M, 149 Kč. 6. H&M, 749 Kč. 7. H&M, 349 Kč

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Etam

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Schovejte se před mrazem do medvědího objetí

Medvědí kabáty z umělé kožešiny byly trendy již minulou zimu. Letos ale ještě více zhuňatěly a jsou rozmanitější. Navíc jsou skvělou volbou do chladného...

Výběr článků

Načítám