Hlavní obsah

Zaměřte se na: Přiznané spodní prádlo

Novinky, Linda Humlová

Potrpíte si nejen na dobře padnoucí, ale i vyzývavé spodní prádlo? Pak se ho nestyďte ukázat ani na veřejnosti. Naučíme vás, jak nosit krajkovanou podprsenku, saténovou košilku či body tak, abyste nepůsobila ani trochu vulgárně a lacině, ale naopak sexy a přitom rezervovaně.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Sarah Jessica Parkerová

Článek

Variabilní body

Hledáte outfit, ve kterém zazáříte na každém večírku? Nechte své oblíbené koktejlové šaty doma a místo nich si oblékněte sexy černé body, které můžete doplnit zkrácenou variantou dámského kostýmku. Pak už stačí nazout pohodlné boty na podpatku a přidat blyštivé psaníčko.

Foto: archiv firem

Kabelka, Zara, 899 Kč. Lodičky, Zara, 899 Kč. Body, Intimissimi, 849 Kč. Náušnice, H&M, Zara, 399 Kč. Sako, Esprit, 3399 Kč. Kraťasy, Esprit, 1499 Kč.

Na oslavy a večírky, které se konají přes den, pak zvolte světlé body vyšívané výraznou nitkou a doplňte bílým sakem a modrými či bílými džínami. Na nohy nazujte sandálky, které barevně ladí s body a doplňte malou kabelkou.

Foto: archiv firem

Kabelka, Zara, 1299 Kč. Sandálky, Zara, 1999 Kč. Sako, H&M, 999 Kč. Kalhoty bílé, H&M, 699 Kč. Body, Intimissimi, 1149 Kč. Džíny, F&F, 599 Kč.

Prosvítající podprsenka

Dalším tipem, jak nechat vyniknout spodní prádlo, je vsadit na krajkovanou podprsenku, kterou můžete nechat prosvítat v transparentní košili.

Aby celý look nepůsobil vulgárně, vyvažte ho elegantními rovnými kalhotami do pasu, polobotkami a klasickou velkou kabelkou.

Při cestě na drink pak můžete nechat spadnout rukáv košile a nechat vyniknout holou kůži a zdobené ramínko podprsenky. Velkou kabelku nahraďte šik psaníčkem.

Foto: archiv firem

Kabelka, Marks&Spencer, 449 Kč. Náušnice, Marks&Spencer, 349 Kč. Podprsenka, H&M, 399 Kč. Košile, Marks&Spencer, 529 Kč. Kalhoty, Marks&Spencer, 1499 Kč.

Ukažte košilku

Pokud vlastníte sexy krajkovanou košilku a přijde vám škoda ji nosit jen na doma, tak nezoufejte, trendy jsou vám totiž nakloněny.

Stačí si ji obléknout přes obyčejné bílé tričko s kulatým výstřihem a máte o nový top postaráno. Noste ho sportovně společně s uvolněnými džínami, nápaditými plátěnkami a malým batůžkem.

Foto: archiv firem

Batoh, Kazar, 4490 Kč. Boty, Converse, 2090 Kč. Top, H&M, 399 Kč. Tričko, H&M, 199 Kč. Kalhoty, F&F, 649 Kč

Prodlouženou variantu saténové košilky si pak můžete klidně obléci místo šatů. Pokud neprahnete po přílišné pozornosti, shoďte ji pomocí velkého oversized saka, které celému looku dodá na větší promyšlenosti a stylu.

Na nohy nazujte blyštivé sandálky a celek dotáhněte hodinkami s velkým ciferníkem.

Foto: archiv firem

Kabelka, H&M, 599 Kč. Sandálky, Zara, 1999 Kč. Hodinky, H&M, 499 Kč. Košilka, H&M, 399 Kč. Sako, Zara, 899 Kč.

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související články

Pohodlné podpatky aneb Objevte kouzlo klínků

Sháníte pohodlné letní boty, které opticky prodlouží vaši postavu, ale zároveň vás v nich nebudou bolet nohy? Pak je načase si pořídit nesmrtelné sandálky na...

Výběr článků

Načítám