Hlavní obsah

V jakých šatech vyrazily celebrity na nejexkluzivnější afterparty roku

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po slavnostním předávání filmových cen - Oscarů - zpravidla následuje hned několik večírků. Za nejprestižnější rozhodně platí ten pořádaný lifestylovým magazínem Vanity Fair. Uvolněnější atmosféra je znát i na outfitech přítomných. Zajímá vás, kdo dostal pozvání a jaké šaty měly největší ohlas?

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Móda na Vanity FairVideo: Reuters

 
Článek

Na rozdíl od oscarového večera platí pro afterparty daleko uvolněnější pravidla, kromě hereček dostane každoročně pozvánku i velké množství modelek.

Rovněž objemné a elegantní róby většina návštěvnic mění za úspornější modely, kterým vévodí sexy rozparky a výstřihy. Kdo letos zabodoval nejvíce?

Modelka Rosie Huntington-Whiteleyová sice tentokrát nesáhla po příliš odhalené róbě značky Saint Laurent, nicméně i tak vypadala přímo dokonale. Černým úzkým šatům bez ramínek vévodil objemný spadlý rukáv, který dal vyniknout linii šíje.

Oscaři 2020: Móda z červeného koberce

Styl

Rovněž povedený model předvedla Sara Sampaiová, která vsadila na minimalistické šaty s hlubokým dekoltem. Modelka Shanina Shaiková pak předvedla svůj nekončící sex-appeal v černých asymetrických šatech se zajímavě řešeným dekoltem.

Foto: Profimedia.cz

Zleva modelky Rosie Huntington-Whiteleyová, Sara Sampaiová, Shanina Shaiková

Na bílou vsadila modelka Adriana Lima, která si oblékla šaty od návrhářského dua Ralph & Russo. Šatům dominoval rozparek, který odhaloval kamínky posetou punčošku a zdobný živůtek.

Naopak minimalistický model zvolila modelka Lily Aldridgeová a nutno poznamenat, že její výběr byl opravdu zdařilý. Nejúspornější dvojdílné šaty pak oblékla modelka Emily Ratajkowski.

Foto: Profimedia.cz

Zleva modelky Adriana Lima, Lily Aldridgeová, Emily Ratajkowski

Modelka Chrissy Teigenová je milovnicí výrazných barev. Nikoho proto nepřekvapilo, že sáhla po výrazném zelenkavém modelu od libanonského návrháře Georgese Hobeiky, který jí báječně ladil s pletí.

Zajímavý model předvedla také herečka Kerry Washingtonová, která rovněž vsadila na libanonského návrháře - Zuhaira Murada. Kim Kardashianová pak přítomné oslnila ve vintage kousku od zesnulého návrháře Alexandera McQueena.

Foto: Profimedia.cz

Zleva modelka Chrissy Teigenová, herečka Kerry Washingtonová, televizní osobnost Kim Kardashianová

Modelka Hailey Baldwinová si oblékla prudce elegantní transparentní róbu značky Versace, která připomínala luxusní spodní prádlo. Na sexy model vsadila i zpěvačka Ciara, které v tom nezabránilo ani pokročilé stadium těhotenství.

Miliardářka Kylie Jennerová si oblékla flitrovanou róbu v tlumené modré barvě, která věrně kopírovala její pověstné křivky.

Dvacetiletá Američanka je továrnou na peníze, brzy možná přepíše historii

Styl
Foto: Profimedia.cz

Zleva modelka Hailey Baldwinová, zpěvačka Ciara, podnikatelka Kylie Jennerová

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Oblékněte se do modré, barvy roku 2020

Korálovou barvu, tedy barvu minulého roku, vystřídala královsky modrá. A právě Classic Blue, jak tento odstín nazvali odborníci, nás bude provázet celým...

Výběr článků

Načítám