Hlavní obsah

Udělejte si radost jarní romantickou halenkou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Udělala jste si o Velikonocích konečně pořádek v šatníku a zarazilo vás, jak málo máte jarního a letního oblečení? Nepodceňujte přípravu na novou sezonu a pořiďte si romantickou halenku v pastelové barvě, která se snadno kombinuje a skvěle doplní váš dosavadní šatník.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, F&F

Článek

Chcete si udělat radost a pořídit si nový módní kousek? Pořiďte si univerzální a nadčasovou halenku, která je přímo stvořená k tomu, aby se nosila na jaře. Bude si totiž skvěle rozumět s kalhotami, ale také sukní.

Jakou si vybrat?

Halenky jsou tradičně volnější, a proto, pokud nakupujete na internetu a nejste si jista svojí velikostí, klidně zvolte o číslo větší. Ostatně nejlépe vypadají právě oversized modely v kombinaci s úzkými džínami či sukní na tělo.

Královna Letizia okouzluje svým citem pro módu celý svět

Styl
Foto: archiv firem

Zleva: Marks & Spencer, 949 Kč. Lindex, 999 Kč. H&M, 599 Kč. Cellbes, 899 Kč. H&M, 599 Kč

Co se týče barev, vsaďte na jemné pastelové odstíny, které působí žensky, a navíc sluší všem. Aktuálními trendy hýbou modely s nabíranými rukávy nebo žebrováním.

Vsadit ale můžete také na nadčasové halenky s vázačkou u krku, které se hodí spolu s úzkou sukní například i do kanceláře.

Foto: archiv firem

Zleva: H&M, 399 Kč. H&M, 599 Kč. Cellbes, 899 Kč. Cellbes, 999 Kč. Cellbes, 1199 Kč

 S čím ji nosit?

Halenky jsou nesmírně univerzální a dají se nosit na mnoho způsobů. Pokud chcete působit elegantně, zasoukejte halenku do tužkové sukně nebo zvolte takovou, která bude vypadat dobře s kalhotovým kostýmem.

Nezapomeňte vše doplnit nadčasovou kabelkou a botami na podpatku, balerínami či trendy „mules” nazouváky.

Foto: archiv firem

Zleva: F&F, 349 Kč. F&F, 449 Kč. Twist & Tango (prodává Zalando), 3100 Kč. C&A, 550 Kč. s.Oliver, 999 Kč

V případě, že upřednostňujete uvolněnější styl oblékání, kombinujte halenku s vašimi oblíbenými džínami. Skvěle bude vypadat jak ke slimkám, tak rozšířeným „mom jeans”. Doplňte baloňákem či koženou bundou, nazujte tenisky a máte hotovo. V létě pak stačí džíny vyměnit za denimovou sukni.

Foto: archiv firem

Zleva: H&M, 599 Kč. myMo (prodává Zalando), 1849 Kč. s.Oliver, 1999 Kč. Marks & Spencer, 899 Kč. H&M, 1799 Kč

Foto: archiv firmy

Halenka, Tchibo, 499 Kč

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Jak si vytvořit kapsulový šatník

Jaro se nese ve znamení velkých úklidů. Pokud jste se rozhodla svému šatníku ulevit a vytvořit z něj kompaktní jednotku, zkuste vsadit na minimalismus. Když mu...

Výběr článků

Načítám