Hlavní obsah

Spolupráce značek Balenciaga a Adidas budí hrůzu

Módní dům Balenciaga představil novou kolekci oblečení ve spolupráci se sportovní značkou Adidas. Netypické módní kousky korunovala samotná prezentace, během níž kráčeli modelky a modelové v černých kuklách za doprovodu elektronické hudby.

Foto: Profimedia.cz

Kolaborace značek Adidas a Balenciaga

Článek

Zatímco obvykle jsou zákazníci mučeni týdny či měsíce čekáním na kolekce, které viděli na přehlídkách, tentokrát tomu bylo jinak. Módní dům Balenciaga uvedl oblečení, které vzniklo ve spolupráci se značkou Adidas, ihned po přehlídce na webových stránkách a většina kousků byla vyprodána do pár minut.

A není divu, ačkoliv se opět jedná o kolekci, která má šokovat, díky velkolepé a nápadité prezentaci, kdy modelky a modelové měli na sobě černou latexovou kuklu a zůstali tak zcela anonymní, se kolekce rozšířila po celém internetu.

Foto: Profimedia.cz

Kolaborace značek Adidas a Balenciaga

Co se týče samotné kolekce Spring 2023, nechyběly klasické sportovní kousky, jako jsou trička a tepláky, mikiny či kabelky s typickým podpisem značky Balenciaga – tedy oversized.

Boty jako z popelnice. Balenciaga určuje nový trend

Styl

Většina kousků byla jasně definovaná díky použití ikonického loga značky Adidas a tří pruhů. K vidění byly ale také elegantnější modely, například šaty či lehké kabáty.

Nejlevnější věc z kolekce přijde na čtyři tisíce korun, za nejdražší pak zákazníci zaplatí i přes sto tisíc.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám