Hlavní obsah

Návrhář Jacquemus uspořádal velkolepou přehlídku na havajské pláži

Zapomeňte na New York, Londýn, Milán nebo Paříž. Ty nejzajímavější přehlídky často vznikají mimo hranice světových metropolí. Příkladem je další ojedinělá přehlídka mladého francouzského návrháře Simona Porte Jacquemuse, která vznikla na havajské pláži.

Foto: Profimedia.cz

Simon Porte Jacquemus s modelkami

Článek

Během posledních let se rozmohl ve světě trend vymezovat se vůči týdnům módy a pořádat módní přehlídky mimo klasický harmonogram. V minulosti tak učinila například značka Gucci, která uspořádala přehlídku v americkém Los Angeles nebo Bottega Veneta, která pro tuto příležitost využila města Detroit.

Nyní se ke stejnému kroku uchýlila také značka Jacquemus. Návrhář Simon Porte Jacquemus stojící za stejnojmennou značkou se totiž rozhodl uspořádat módní přehlídku pro období podzim/zima 2022 přímo na havajské pláži.

Foto: Profimedia.cz

Simon Porte Jacquemus

Místo mola modelky kráčely po zářivě modré dřevěné podlaze položené přímo na písku, která ladila svou barvou k přilehlému moři. Ostatně podobný scénář návrhář použil již v minulosti, když pořádal přehlídku uprostřed levandulového pole v Provence.

Návrhář Jacquemus uspořádal módní přehlídku v levandulovém poli

Styl

Kolekce nazvaná Le Splash byla plná pestrobarevných modelů a romantických siluet. Nechyběly oversized saka, crop topy ani sexy šaty s průstřihy ve výrazných barvách růžové, zelené či modré.

Za zmínku stojí také jednotlivé doplňky. Na přehlídce totiž nechyběly ani návrhářovy ikonické kabelky. Kromě miniaturních modelů tentokrát Jacquemus překvapil i oversized modely, které barevně ladily ke zbytku kolekce.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám