Hlavní obsah

Ponožky v lodičkách dokáží zapůsobit, ale i zakrýt nedostatky

Novinky, Dana Sokolová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Zapomeňte na předsudky. Současné trendy mluví jasně. Ponožky ve střevíčkách jsou prostě in. Záleží jen na vás, jakou upřednostníte délku a jaké zvolíte materiály.

Foto: Profimedia.cz

Známé osobnosti již ponožky ve svých botách běžně nosí. Zleva: Hvězda ze seriálu HBO Velká láska Chloe Sevignyová, Playmate Holly Madisonová a modelka Agyness Deynová

Článek

Díky ponožkám dokážete své nohy nejen zvýraznit, ale i ukrýt komplexy v podobě tlustých kotníků či lýtek. Stačí, když zvolíte tmavé barvy a vaše nohy budou vypadat znatelně štíhleji.

Foto: Profimedia.cz

Eley Kishimoto - Jaro/Léto 2010

Není rozhodující délka ponožek, letí vše od kotníků po kolena. Ponožky mohou být vytažené nebo naopak volně srolované v oblasti kotníků.

Nebojte se experimentovat a to zejména v odstínech barev, ale upřednostňujte decentnější vzory. Společnost si teprve na tento trend musí zvyknout.

Foto: Profimedia.cz

Katie Holmesová a její dcera Suri udávají módní styl ...

Elegantní a přitom velmi ležérní

Ponožky dodají i jinak decentnímu outfitu na ležérnosti. Možná vám tato kombinace bude zprvu připadat doslova šílená, ale vše je otázkou zvyku.

Postupně zjistíte, jak moc mohou být ponožky pohodlné. Zvláště pokud si koupíte nové boty. Ponožky v botě jsou totiž i tou nejlepší prevencí proti puchýřům a otlakům.

Foto: Profimedia.cz

Ponožky podle módního domu Christiana Diora

O tom, že se nejedná o tzv. výkřik do tmy hovoří podle Daily Telegraphu jasně trendy z přehlídkových mol světových návrhářů. Ponožky zařadili do svých aktuálních i následujících kolekcí návrháři z módních domů jako jsou Christian Dior, Prada, Burberry či Marni.

Foto: Profimedia.cz

I Jenifer Lopezová je považována za módní ikonu.

Přesto všechno je tato móda určená především mladším ženám, jelikož ponožky vytvářejí dojem tzv. školačky. Ženy nad třicet let by tedy měly být při volbě ponožek velmi obezřetné.

Černé ponožky pomáhají zúžit oblasti jako jsou kotníky či lýtka.

Foto: Profimedia.cz

Eley Kishimoto - Jaro/Léto 2010

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám