Hlavní obsah

Oživte svůj šatník stylovým kouskem do tisícovky

Novinky, Linda Humlová

Chcete svůj šatník ozvláštnit novým kouskem, ale zároveň nechcete ohrozit svůj měsíční rozpočet? Pak se nechte inspirovat naším výběrem, který je plný módních jarních kousků, které seženete doslova za pár stovek. Jaký si vyberete vy?

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Deichmann.

Článek

Jarní dny jsou v plném proudu a vy se nemůžete ubránit pocitu, že doma nemáte co na sebe? Obohaťte svou skříň jedním nebo hned několika módními kousky, které zdaleka nemusejí být drahou záležitostí.

Nejen trička, ale také šaty nebo třeba bundy totiž pohodlně seženete i do tisíce korun! Vybírejte podle materiálu, střihu nebo třeba barvy. Jaká bude slušet vám?

Kosatcově fialová

Milujete barvy a ženskost? Pak vám ve skříni nesmí chybět alespoň jeden růžový či fialový kousek. Obě tyto barvy vyniknou jak na brunetkách, tak blondýnkách a dodají každé ženě na jemnosti a hravosti.

Foto: archiv firem

1. H&M, 799 Kč. 2. F&F, 349 Kč. 3. Vero Moda/Aboutyou.cz, 777 Kč. 4. Fashion Union/Aboutyou.cz, 907 Kč. 5. Esprit, 549 Kč. 6. F&F, 649 Kč

Vyberte si květované šaty, zajímavou halenku nebo třeba univerzální fialkové tričko, které můžete zkombinovat například s bílými džínami.

Citrónově žlutá

Žlutá patří mezi nejžhavější trendy letošní sezony a není divu. Tato barva totiž dokáže doslova zázraky na počkání. Pokud si zvolíte takový odstín, který vám sedne, pak vás žlutá rozzáří a opticky i omladí.

Foto: archiv firem

1. Zara, 699 Kč. 2. Esprit, 499 Kč. 3. Orsay, 799 Kč. 4. Marks & Spencer, 699 Kč. 5. Aboutyou/Aboutyou.cz, 647 Kč. 6. Deichmann, 649 Kč. 7. Only/Aboutyou.cz, 699 Kč

Vybírejte mezi elegantními halenkami či šaty, nebo zvolte vzor, ve kterém bude žlutá hrát prim. Co třeba s citrony po vzoru italské módní značky Dolce & Gabbana?

Pomněnkově modrá

Modrá barva sluší všem. Ať už jste brunetka, blondýnka nebo třeba zrzka, věřte, že tato uklidňující barva se nejen dobře kombinuje, ale také nevychází z módy.

Foto: archiv firem

1. F&F, 399 Kč. 2. Marks & Spencer, 399 Kč. 3. H&M, 999 Kč. 4. H&M, 899 Kč. 5. F&F, 649 Kč. 6. Orsay, 799 Kč

Vyberte si jemné bledě modré proužkované šaty nebo vsaďte na trendy manšestrové sako s dvojitou řadou knoflíků. Chybu neuděláte, pokud si vyberete klasickou světle modrou košili, která by měla patřit do základu šatníku každé z nás.

Sexy červená

Červená barva má unikátní vlastnost - dokáže každé ženě dodat na sebevědomí a jedinečnosti. Neznamená to ale nutně, že hned musíte sáhnout po červených šatech. Bohatě postačí, pokud zvolíte červenobílé pruhované tričko, které můžete doplnit ladící rtěnkou ve stylu Francouzek.

Foto: archiv firem

1) Marks&Spencer, 269 Kč. 2) F&F, 229 Kč. 3) H&M, 999 Kč. 4) CCC, 899 Kč. 5) Noisy May/Aboutyou.cz, 517 Kč. 6) H&M, 899 Kč.

Každý outfit ozvláštní také červený křivák nebo třeba prostorná kabelka. Mladší ženy pak mohou sáhnout například po červených lacláčích či minisukni. Tu kombinujte ale s rozvahou.

Klasická černobílá

Pokud vás na barvy příliš neužije, ani vy nemusíte zoufat. V obchodech totiž najdete spoustu jarního oblečení i v oblíbené černobílé kombinaci.

Foto: archiv firem

1) Zara, 699 Kč. 2) Esprit, 749 Kč. 3) H&M, 599 Kč. 4) Zara, 799 Kč. 5) H&M, 799 Kč. 6) H&M, 949 Kč. 7) Aboutyou/Aboutyou.cz, 777 Kč.

Vsaďte na moderní černé propínací šaty, nebo se vyjarněte po svém a zvolte květovaný či puntíkatý potisk, který je horkým hitem letošní sezony.

Inzertní sdělení

Foto: aboutyou.cz

Nakupujte jednoduše a za dobré ceny z domova. Vyberte si z více než 500 značek a užijte si dodání a vrácení zdarma s About You – Vaším novým online obchodem s módou.

Reklama

Související články

Vykročte do jara v nových botách

S novou sezonou přichází na řadu velký úklid botníku. Zasuňte zateplené kozačky na dno skříně a nahraďte je jarními modely. A pokud vám na poličkách ještě...

Jak nosit denim v každém věku

Neexistuje snad jediný člověk, který by nemiloval denim. Tento nadčasový materiál, který zdobí naše šatní skříně již od poloviny 19. století, je nejen...

Čím okořenit jednoduchý outfit

Stylové doplňky dokážou pozvednout jakýkoliv outfit. Je jedno, jestli na sobě máte bílou košili, kterou jste na sobě měla snad stokrát, nebo třeba obyčejné...

Výběr článků

Načítám