Hlavní obsah

Nevlastní dcera Kamaly Harrisové debutovala na přehlídkovém molu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ella Emhoffová, nevlastní dcera viceprezidentky Spojených států amerických Kamaly Harrisové, zažívá okamžiky slávy. Její nevšední krása zaujala významnou modelingovou agenturu IMG, se kterou podepsala smlouvu. V únoru pak debutovala v New Yorku na přehlídce luxusní módní značky Proenza Schouler.

Foto: Profimedia.cz

Ella Emhoffová na přehlídce značky Proenza Schouler.

Článek

Jednadvacetiletou Ellu Emhoffovou poprvé veřejnost viděla na inauguraci amerického prezidenta Joea Bidena. Na slavnostní ceremoniál si oblékla nevšední kabát značky Miu Miu s výrazným límečkem osázený oranžovými krystaly.

Její specifický výběr zaujal módní redaktory po celém světě a začalo se diskutovat o nové módní ikoně.

Zanedlouho se dostala i do hledáčku veřejnosti a všimla si jí i prestižní modelingová agentura IMG, do které patří mimo jiné i Hailey Bieberová, modelky značky Victoria’s Secret Karlie Klossová či Lily Aldridgeová, ale i jedna z nejúspěšnějších českých modelek Hana Jiříčková.

Jaká poselství stojí za šaty Kamaly Harrisové a Jill Bidenové

Styl

Následoval první módní debut v podobě módní přehlídky značky Proenza Schouler v rámci Newyorského týdne módy, kde se Ella Emhoffová objevila hned v několika outfitech.

Foto: Profimedia.cz

Ella Emhoffová na přehlídce značky Proenza Schouler.

Na sobě měla šedý kabát s ladícími volnými kalhotami a kožešinovými botami. Dále pak černé vypasované sako s hlubokým výstřihem či černý kožený kabát ve stylu trenčkotu. Nechyběly její ikonické dioptrické brýle s kovovými obroučkami a nestylizované kudrnaté vlasy.

Reklama

Související témata:

Související články

Nejžádanější tenisky roku 2021

Sportovní móda je jedno z nejrychleji se rozvíjejících módních odvětví. Tenisky už zdaleka nejsou jen součástí sortimentu sportovních značek, ale dostaly se...

Zaměřeno na: Trendy kabelky roku 2021

Říká se, že styl je věčný a trendy pomíjivé, ale někdy se i trendy kousky mohou stát nadčasovými. Příkladem mohou být kabelky. Zatímco minulý rok byly v módě...

Výběr článků

Načítám