Hlavní obsah

Nejlépe oblékanou ženou roku 2018 se stala Meghan, vévodkyně ze Sussexu

Novinky, lin

Časopis People každoročně sestavuje žebříček nejlépe oblékaných žen světa. Letošní vítězkou se poprvé stala bývalá herečka Meghan Markleová, která po svatbě s britským princem Harrym získala titul vévodkyně ze Sussexu. Porazila přitom zkušené matadorky, jako jsou televizní osobnost Kim Kardashianová či herečky Sandra Bullocková a Cate Blanchettová.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Nejlépe oblékanou ženou roku je podle časopisu People vévodkyně ze SussexuVideo: Reuters

 
Článek

Meghan, vévodkyně ze Sussexu, patří mezi novodobé módní ikony. Její styl je navzdory upjatosti královského protokolu čistý, elegantní, a přitom svěží. Není proto divu, že se stala nejlépe oblékanou ženou roku 2018 a porazila mnoho hollywoodských soupeřek.

„Dosud se na našem listu neobjevil nikdo mimo Hollywood, natož někdo z britské královské rodiny. Pokud ale chceme zhodnotit letošní módu objektivně, je jasné, že Meghan Markleová na náš seznam jednoznačně patří, a to dokonce na první příčku,“ uvedla editorka časopisu People Andrea Lavinthalová pro agenturu Reuters.

Foto: Profimedia.cz

Meghan, vévodkyně ze Sussexu

Herečka z americké Kalifornie proslula hlavní rolí v seriálu Suits (Kravaťáci) z právnického prostředí. Po zasnoubení s britským princem Harrym jen málokdy opustila titulní stránky všech možných časopisů a její svatbu sledovaly milióny lidí po celém světě. Veřejnost zaujala nejen svým jemný vzhledem, ale také jednoduchým stylem a občasným, ale vkusným porušováním královského protokolu. [celá zpráva]

„Ať už má na sobě klasickou košili a roztrhané džíny, nebo designérské svatební šaty a diamantovou tiáru, pokaždé vypadá, na rozdíl od většiny žen, nenuceně a uvěřitelně. Je zkrátka nedokonale dokonalá,“ dodává Lavinthalová.

Časopis rovněž ocenil herečku Cate Blanchettovou za její svěží módní styl, právničku Amal Clooneyovou pro její ikonický a vždy elegantní styl a modelce a televizní star Kim Kardashianové udělil titul Influencerka (vlivný uživatel internetu) roku.

Foto: Profimedia.cz

Cate Blanchettová

Foto: Profimedia.cz

Sandra Bullocková

Foto: Profimedia.cz

Kim Kardashianová

Reklama

Výběr článků

Načítám