Hlavní obsah

Nejlépe oblékanou ženou roku 2018 se stala Meghan, vévodkyně ze Sussexu

Novinky, lin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Časopis People každoročně sestavuje žebříček nejlépe oblékaných žen světa. Letošní vítězkou se poprvé stala bývalá herečka Meghan Markleová, která po svatbě s britským princem Harrym získala titul vévodkyně ze Sussexu. Porazila přitom zkušené matadorky, jako jsou televizní osobnost Kim Kardashianová či herečky Sandra Bullocková a Cate Blanchettová.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Nejlépe oblékanou ženou roku je podle časopisu People vévodkyně ze SussexuVideo: Reuters

 
Článek

Meghan, vévodkyně ze Sussexu, patří mezi novodobé módní ikony. Její styl je navzdory upjatosti královského protokolu čistý, elegantní, a přitom svěží. Není proto divu, že se stala nejlépe oblékanou ženou roku 2018 a porazila mnoho hollywoodských soupeřek.

„Dosud se na našem listu neobjevil nikdo mimo Hollywood, natož někdo z britské královské rodiny. Pokud ale chceme zhodnotit letošní módu objektivně, je jasné, že Meghan Markleová na náš seznam jednoznačně patří, a to dokonce na první příčku,“ uvedla editorka časopisu People Andrea Lavinthalová pro agenturu Reuters.

Foto: Profimedia.cz

Meghan, vévodkyně ze Sussexu

Herečka z americké Kalifornie proslula hlavní rolí v seriálu Suits (Kravaťáci) z právnického prostředí. Po zasnoubení s britským princem Harrym jen málokdy opustila titulní stránky všech možných časopisů a její svatbu sledovaly milióny lidí po celém světě. Veřejnost zaujala nejen svým jemný vzhledem, ale také jednoduchým stylem a občasným, ale vkusným porušováním královského protokolu. [celá zpráva]

„Ať už má na sobě klasickou košili a roztrhané džíny, nebo designérské svatební šaty a diamantovou tiáru, pokaždé vypadá, na rozdíl od většiny žen, nenuceně a uvěřitelně. Je zkrátka nedokonale dokonalá,“ dodává Lavinthalová.

Časopis rovněž ocenil herečku Cate Blanchettovou za její svěží módní styl, právničku Amal Clooneyovou pro její ikonický a vždy elegantní styl a modelce a televizní star Kim Kardashianové udělil titul Influencerka (vlivný uživatel internetu) roku.

Foto: Profimedia.cz

Cate Blanchettová

Foto: Profimedia.cz

Sandra Bullocková

Foto: Profimedia.cz

Kim Kardashianová

Reklama

Výběr článků

Načítám