Hlavní obsah

Módní divadlo podle značky Moschino

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Také vám chybí nejrůznější kulturní představení? Pak vás zcela jistě potěší nejnovější kolekce od návrháře Jeremyho Scotta pro značku Moschino, která byla jedno velké divadlo. V nejlepším slova smyslu. Jaký byl děj a kdo v něm hrál hlavní role?

Foto: Profimedia.cz

Kolekce Moschino

Článek

Klasickým přehlídkám je konec a značky se předhánějí v tom, jak získat pozornost svých zákazníků. Vznikají tak nejrůznější módní prezentace, ale i filmy. Například značka Dior již podruhé potěšila své fanoušky magickým krátkometrážním filmem, který byl plný bájných postav oblečených v šatech haute couture.

Moschino se rozhodlo vydat podobným směrem. Značka, která je známá extravagantními módními výstřelky, které často připomínají spíše kostýmy, se příhodně rozhodla odprezentovat kolekci pro období podzim-zima ve stylu satirického divadla.

Foto: Profimedia.cz

Společenské šaty

Během krátkometrážního filmu se divák teleportuje do prostředí luxusního divadla. Dámy v honosných šatech (mezi nimi například tanečnice burlesky Dita Von Teese či modelka Winnie Harlowová) s perlami a v rukavičkách usedají do sedaček a nechávají se překvapovat jevištními kulisami. Během samotného divadla se vystřídá několik scén.

Nechybí výjevy z metropole, kde se objevují ženy (mezi nimi například modelka Hailey Bieberová) v šatech inspirovaných mužskými obleky. Dále se děj posouvá na venkov, kde se objevuje například modelka Miranda Kerrová v šatech s potiskem pasoucích se krav.

Foto: Profimedia.cz

Kolekce na podzim a zimu 2021/2022 se nesla ve znamení různých motivů.

Následuje scéna z muzea, kde jeden z obrazů tvoří modelky v šatech inspirovaných abstraktním expresionismem. Děj divadla pak zakončuje scéna v prostředí safari. V kulisách savany se objevují modelky oblečené v šatech inspirovaných lovci či africkými zvířaty.

Značka Moschino poslala na molo místo modelek loutky

Styl
Foto: Profimedia.cz

Modely inspirované světem safari

V závěru se všechny dámy v luxusních róbách ubírají domů. Film končí záběrem na červené šaty Dity Von Teese zdobené srdíčky, které v sobě skrývají nápadité překvapení, jak jinak než ve stylu burlesky.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám