Hlavní obsah

Jak nosit džínové sukně podle celebrit

Novinky, lin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velký džínový trend 80. let se znovu vrací do módy. Nebojte se ho do svého šatníku pustit i vy alespoň v podobě denimové sukně, která sluší všem ženám bez ohledu na typ postavy. Inspirujte se, jak ji nosí celebrity.

Foto: Profimedia.cz

Zleva modelka Bella Hadidová, modelka Rosie Huntington-Whiteleyová, herečka Katie Holmesová

Článek

Džínové sukně si zamilovaly ženy po celém světě včetně celebrit. Tento univerzální kousek se totiž snese téměř s každým stylem. Sukni můžete nosit na bohémský způsob společně s pestrobarevnou halenkou, nebo můžete vsadit na elegantní kombinaci s bílou košilí či topem.

Při výběru je nejdůležitější sledovat střih sukně. Vždy volte takovou, která sahá do pasu a opticky prodlužuje nohy. Naopak bokové sukně už naštěstí dávno patří minulosti.

Foto: archiv firem

Zleva nahoře: Esprit, 1499 Kč. Zalando, orientační cena 5300 Kč. H&M, 799 Kč. Levi´s, 1900 Kč. Levi´s, 2290 Kč.

Silnější stehna a hýždě lehce schováte do rozšířené sukně do písmene A. Ženské křivky zase obepne přiléhavá sukně do pasu.

Overaly - stejně elegantní jako šaty, ale pohodlnější

Styl

Co se týče délky, vsadit přitom můžete na trendy midi modely, ale i ty mini, které sluší zejména ženám s gazelíma nohama. Skvělou kombinací jsou pak sukně těsně pod kolena, které zdobí rozparek uprostřed, který nechá vyniknout nohám a opticky je zeštíhlí.

Foto: Profimedia.cz

Zleva modelka Alexa Chungová, módní stylistka Louise Roeová, modelka Emily Ratajkowski

Barevným kombinacím se meze nekladou. Univerzální jsou klasické modré sukně, ale skvěle vypadá i například černá, která se rovněž dobře kombinuje. Pro uvolněnější look vsaďte na sukni s roztřepeným koncem.

Trendy jsou pak modely ve stylu 70. let, které zdobí knoflíčky. Každou sukni navíc můžete doplnit páskem nebo například hedvábným šátkem.

Foto: archiv firem

Zleva nahoře: H&M, 749 Kč. F&F, 399 Kč. Levi´s, 1590 Kč. H&M, 559 Kč. H&M, 499 Kč.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Móda ve stylu městské riviéry

Ať už vás letos čeká letní dovolená, nebo ne, inspirujte se nonšalantní přímořskou módou. Obohaťte svůj šatník rozevlátými bílými sukněmi, nadčasovými proužky...

Výběr článků

Načítám