Hlavní obsah

Hvězdný streetstyle ve stylu Hailey Baldwin Bieberové

Celým jménem Hailey Rhode Baldwin Bieberová je americká celebrita se slavnými kořeny. Je dcerou herce Stephena Baldwina, jejím strýčkem je o něco slavnější Alec Baldwin. Sama si hereckou dráhu nezvolila, bližší se jí stal modeling. Kromě toho je velkou milovnicí módy, její styl inspiruje mladé ženy po celé světě.

Foto: Profimedia.cz

Hailey Baldwin Bieberová

Článek

Hailey Baldwin Bieberovou si širší veřejnost zařadila do hledáčku poté, co se vdala za zpěváka a lamače dívčích srdcí Justina Biebera. Slavnou se ale stala mnohem dříve. Svou kariéru odstartovala coby baletka. Poté se ale vážně zranila a s tancováním byl konec.

Po malých rolích ve videoklipech si jí začaly všímat modelingové agentury, následně podepsala kontrakt s prestižní agenturou Ford Models. Stala se tváří mnohých módních značek, objevila se snad na všech obálkách módních časopisů.

Módní styl

Hailey ráda kombinuje aktuální trendy s klasickými módními kousky. Inspirací jí jsou 90. léta. Ráda proto obléká oversized vršky, a naopak upnuté spodní díly. Je velkou milovnicí luxusních bot na podpatku, ale stejně tak i tenisek.

Foto: archiv firem

Crop-top, H&M, 129 Kč. Džíny, F&F, 599 Kč. Žluté sandálky, Michael Kors, 4059 Kč. Kožené sako, H&M, 7999 Kč. Šaty šedé, Custommade (prodává Zalando), 6120 Kč. Koženkové šaty NA-KD (prodává Zalando), 1370 Kč. Modré sandálky, Glamorous, 740 Kč

Potrpí si na sladěné komplety. Často proto nosí kalhotové kostýmy, které kombinuje s kšiltovkami a teniskami. Oblíbeným modelčiným materiálem je pak kůže.

Nadčasové lehké bundy nejen do chladného jarního rána

Styl

V ulicích amerického Los Angeles ji nejčastěji potkáte v obepnutých minišatech a oversized saku. Ráda nosí také aktuální trend v podobě „biker shorts”. Šortky, které našly inspiraci v cyklistické módě, se nosí rovněž v kombinaci s volným svrškem, nejčastěji mikinou nebo sakem a trendy teniskami.

Foto: archiv firem

Mikina, Lindex, 799 Kč. Šortky, Lindex, 499 Kč. Mini kabelka zelená, Forever New (prodává Zalando), 600 Kč. Béžové sako, H&M, 999 Kč. Biker shorts, H&M, 399 Kč. Tenisky, CCC, 899 Kč. Kabelka, Seidenfelt (prodává Zalando), 1680 Kč

Na slavnostní události pak volí nejčastěji mini šaty, ve kterých vyniknou její gazelí nohy. Co se týče doplňků, i zde si potrpí na aktuální trendy. V jejím šatníku převládají nadrozměrná psaníčka značky Bottega Veneta nebo naopak trendy mini kabelky značky Balenciaga.

Na její každodenní módní inspiraci se podívejte v galerii.

Reklama

Související články

Nová módní ikona Anya Taylor-Joyová

Pětadvacetiletá americká herečka Anya Taylor-Joyová proslula nejvíce svou hlavní rolí v minisérii Dámský gambit. Do povědomí veřejnosti se ale dostává i její...

Zaměřeno na trend: Výrazná ramena

Jedním z největších trendů letošní sezony, jehož historie sahá až do dob renesance, jsou zvýrazněná ramena a nabírané rukávy všech možných velikostí. Zařaďte...

Výběr článků

Načítám