Hlavní obsah

Nová módní ikona Anya Taylor-Joyová

Pětadvacetiletá americká herečka Anya Taylor-Joyová proslula nejvíce svou hlavní rolí v minisérii Dámský gambit. Do povědomí veřejnosti se ale dostává i její elektrizující styl, který je plný unikátních módních kousků. Inspirujte se jím i vy.

Foto: Profimedia.cz

Anya Taylor-Joyová

Článek

Objev roku či vycházející hvězda, tak se v současnosti mluví o herečce Anye Taylor-Joyové. V minulém roce si zahrála britskou dohazovačku ve filmu Emma, ruskou mutantku se schopností teleportace v nejnovějším díle ságy X-Men a nejnověji také v seriálu Dámský gambit geniální šachistku, jejíž život ovládají prášky.

Tato okatá dívka s neokoukaným vzhledem zaujala nejen režiséry, ale také velké módní domy. Její styl je totiž navzdory obecnému trendu minimalismu pravý opak. Dominují mu výrazné vzory, flitry a zdobnost. To vše ale v decentní ženské formě.

Za její zatím největší módní debut je považován výstup v online předávání filmových a televizních cen – Zlatých glóbů, na který si oblékla smaragdově zelené šaty od značky Dior.

V reálu nejí její styl o nic méně opulentní. Důraz je kladen na ženskost, ale i lehkou dávku extravagance. Nejraději obléká šaty, které jsou nevšední svým vzorem, strukturou nebo detaily.

Často se také inspiruje aktuálními módními trendy. Mezi její nejoblíbenější patří nabírané rukávy a zvýrazněná ramena.

Foto: Profimedia.cz

Anya Taylor-Joyová v květovaných šatech

Foto: Profimedia.cz

Růžové šaty se stojáčkem

Foto: Profimedia.cz

Ráda sahá po výrazných kouscích.

Foto: Profimedia.cz

Černobílý look ozvláštní červená rtěnka.

Reklama

Související témata:

Související články

Jarní kabelky, které nedáte z ruky

S prvním jarním dnem přichází také obměna garderoby. Pokud jste již vytřídila svůj šatník a zbylo vám v něm místo, odměňte se novou kabelkou ve výrazné barvě....

Výběr článků

Načítám