Hlavní obsah

Hledáme za vás: elegantní oblečení za hubičku

Novinky, Linda Humlová

Chcete se oblékat stylově, ale nechce se vám za oblečení zbytečně utrácet? Pak pro vás máme jednoduché tipy a rady, jak si poskládat trendy outfit dle vašich finančních možností. Vejít se dá i do pětistovky.

Foto: archiv firmy

Elegantní outfit se dá pořídit i za pár korun (F&F, info o ceně v obchodě).

Článek

Návod je snadný. Vybírejte pečlivě kousky ve slevách a volte spíše jednoduché střihy. Stejně tak si dávejte pozor na vzory, ostré barvy a nejrůznější ozdoby. Právě ty totiž působí lacině, přitom dané předměty nemusejí být zrovna levné. Na co tedy vsadit?

Do 500 Kč

Porozhlédněte se ve svých oblíbených řetězcích, jestli ve slevách neskončily i obyčejné „basic” kousky. Takovým příkladem mohou být trička nebo tílka v tělové, bílé, černé nebo šedé barvě. Obyčejné tričko se hodí vždy, skvěle vypadá k denimu i lesklému overalu na ramínka.

Foto: archiv firem

Taška, Sinsay, 99 Kč. Boty, CCC, 105 Kč. Overal, H&M, 179 Kč. Tričko, H&M, 99 Kč

Do 1000 Kč

Ženy, které se zajímají o módu, se mohou inspirovat stylem Pařížanek, které zpravidla sahají po nadčasových kouscích. My jsme vybrali oblíbenou kombinaci vzorů v podobě trička s proužky a kabelky s leopardím vzorem. Obyčejnou džínovou sukni doplňte rudými balerínkami a k nim slaďte i rtěnku.

Foto: archiv firem

Kabelka, H&M, 149 Kč. Balerínky, F&F, 399 Kč. Tričko, Kik, 139 Kč. Sukně, Bonprix, 299 Kč

Do 1300 Kč

Pokud hledáte šaty, které zaujmou, spolehněte se na dobrý střih a výraznou barvu. Ta totiž dokáže spolehlivě přitáhnout pozornost. Doplňky zvolte v neutrálních tónech, které spolu budou ladit. Pokud se ochladí, přidejte denimovou bundičku.

Foto: archiv firem

Klobouk, HM, 209 Kč. Boty, CCC, 450 Kč. Šaty, HM, 239 Kč. Kabelka, HM, 359 Kč.

Do 1500 Kč

Pokud máte o něco více prostředků, které jste ochotna vložit do oblečení, vyberte si jeden dražší kousek, na kterém postavíte celý outfit.

V prvním případě jsme vybrali elegantní pruhovanou sukni s páskem, která se hodí ke každému jednoduchému tričku nebo tílku. Nadčasovým kouskem jsou pak obyčejné bílé plátěnky, které se vám v botníku neztratí. Pokud chcete opravdu zazářit, slaďte k outfitu metalickou kabelku „shopper”, do které se vejde i celý nákup. I tak si zachová svůj punc elegance.

Foto: archiv firem

Kabelka, Takko, 399 Kč. Boty, CCC, 279 Kč. Tílko, HM, 209 Kč. Sukně, Bonprix, 649 Kč

Druhý outfit se skládá z univerzálních bílých šortek, lehké blůzky a propínacího svetru. Kvalitním kouskem je kabelka, která svým tvarem připomíná vak, a navíc spolehlivě upoutá pozornost.

Foto: archiv firem

Svetr, Kik, 279 Kč. Boty, CCC, 105 Kč. Tričko, Mango, 399 Kč. Kraťasy, HM, 179 Kč. Kabelka, Bonprix, 499 Kč.

Může se vám hodit na službě Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Severskou metropoli ovládla móda, inspirujte se

Severské země jsou v kurzu. Lidé po celém světě obdivují tamější design, životní styl i módu. Příkladem může být dánská Kodaň, ve které se nedávno konal malý...

Výběr článků

Načítám