Hlavní obsah

Čas na relaxaci: Domácí a noční oblečení

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Během minulého roku jsme se přesvědčili, jak je důležité být ve fyzické i psychické pohodě. A k ní velkou měrou přispívá kvalitní a dostatečný spánek. To, jak se vyspíme, má velký vliv na to, jak se druhý den cítíme. Zpříjemněte si proto čas strávený v posteli na maximum.

Foto: archiv firmy

Šíjový polštářek, Tchibo, 349 Kč

Článek

I detail v podobě příjemného a měkoučkého pyžama dokáže přispět ke kvalitě vašeho spánku. Zbavte se proto starého vytahaného trika či noční košile a vklouzněte do peřin v pohodlném nočním úboru.

Variant je nespočet. Od klasického kalhotového pyžama, přes luxusní saténové košilky až po bezešvé spodní prádlo.

Vhod vám určitě přijde také župan, který vás zahřeje poté, co vylezete z vany nebo během chladnějších večerů.

Foto: archiv firem

Župan, Cellbes, 999 Kč. Pyžamo, Marks & Spencer, 999 Kč. Set na doma – kalhoty, tričko a kabátek, F&F, 799 Kč. Ohřívací láhev, Marks & Spencer, 549 Kč. Kraťasy z kašmírové směsi, H&M, 999 Kč. Bačkory, Marks & Spencer, 299 Kč

Jak si efektivně vytřídit šatník

Styl
Foto: archiv firmy

Ilustrační oblečení, F&F

Foto: archiv firmy

Luxusní župánek od návrhářky Josefiny Bakošové, 4600 Kč

Pokud jste se ze dne na den ocitla na home office, pořiďte si kvalitní domácí oblečení, ve kterém se nebudete stydět otevřít pošťákovi nebo se v něm vydat na nákup.

Foto: archiv firem

Župan, F&F, 649 Kč. Pyžamové kalhoty, F&F, 379 Kč. Pyžamový top, F&F, 299 Kč. Saténový set doplňků na spaní, Tchibo, 699 Kč. Tepláky, H&M, 599 Kč. Mikina, H&M, 599 Kč.

Foto: archiv firmy

Vyhřívaná deka, Tchibo, 1490 Kč

Osvojte si pravidla oblékání podle stylových Pařížanek

Styl

Vsaďte na neutrální barvy a kvalitní materiály. Skvělou službu vám udělá bavlna, ale také různé kašmírové směsi, které obzvláště v zimě příjemně zahřejí. Nohy pak nezapomeňte obout do ladících zateplených bačkor.

Foto: archiv firem

Domácí overal, F&F, 699 Kč. Teplákový komplet, DKNY (prodává Zalando), 2160 Kč. Kožešinová bunda, Marks & Spencer, 1299 Kč. Kožešinová mikina, F&F, 499 Kč. Podprsenka, Kinoko, 1047 Kč. Kalhotky, Kinoko, 397 Kč.

Foto: archiv firmy

Ilustrační oblečení, Kinoko

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Aktuální trend: Kozačky pod kolena

Tuto sezónu se opět vracejí do módy tzv. „knee-high shoes“ neboli kozačky pod kolena. Nosí je modelky, influencerky i ostatní celebrity po celém světě. Jaké si...

Výběr článků

Načítám