Hlavní obsah

Julia Robertsová novou tváří Avonu

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hvězda filmu Pretty Woman Julia Robertsová bude novou tváří kosmetického gigantu Avon. Společnost jí za roční smlouvu vyplatí v přepočtu devadesát miliónů korun. Osmatřicetiletá herečka, která dříve propagovala konkurenční make-up Christiana Diora, smlouvu podepíše každým dnem.

Článek

Dvojnásobná maminka Julia se v reklamní kampani objeví přesto, že v posledních týdnech trpí vyčerpáním a stěžuje si na přepracovanost. Podle přátel se doslova "ztrácí před očima". Od loňského léta zhubnula dvanáct kilogramů. Namísto šedesáti ji nyní zdobí osmačtyřicet kilo. Herečka údajně hubne ze stresu z péče o děti a přepracovanosti. "Je to daň za shon, který má kvůli divadelní hře Three Days of Rain, v níž účinkuje na Broadwayi," shodují se přátelé herečky, kteří se obávají o její zdraví.

Hvězda filmu Pretty Woman vychovává osmnáctiměsíční dvojčata - Phinnaea a Hazel, vedle toho hraje téměř denně představení na Broadwayi.

Společnost Avon vedle Robertsové propaguje také devětatřicetiletá mexická kráska Salma Hayeková, dříve to byly například tenisové hvězdy Venus a Serena Williamsovy.

Reklama

Související témata:

Související články

Julia Roberts ve filmu ozbrojí teroristy

Julia Roberts je velmi blízko uzavření smlouvy o roli Joanne Herringové ve filmu Charlie's Wilson War. Má hrát dámu z lepší společnosti, která přiměje mocného...

Výběr článků

Načítám