Hlavní obsah

Módní inspirace pro ženy nad 50 let – Cindy Crawfordová

Novinky, Linda Humlová

Bývalá americká supermodelka a podnikatelka Cindy Crawfordová je příkladem toho, že ženy zrají jako víno. Ve svých třiapadesáti letech už ví, co jí sluší, zbytečně neexperimentuje a jde příkladem ženám po celém světě. Načerpejte inspiraci z jejího jednoduchého a nadčasového stylu a ukažte, že padesát je nových třicet.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Cindy Crawfordová

Článek

Doby, kdy ženy v padesáti chodily do důchodu, na vlasech měly trvalou a nosily konzervativní a nevýrazné kostýmky, jsou již dávno pryč.

Pět křížků na krku neznamená konec zábavy, právě naopak. Příkladem je právě modelka Cindy Crawfordová. Inspirujte se jejím stylem.

Oblíbené džíny

Džíny patří mezi nejnošenější druh oblečení pánského i dámského šatníku. Není proto divu, že si je zamilovala i Cindy Crawfordová, která je zpravidla nosí s volnějšími topy či košilemi.

Její nejoblíbenější barevnou kombinací jsou modré džíny a bílý splývavý top, který si ležérně zakasá do kalhot. Často navíc přidá pásek a obuv v hnědých či béžových tónech.

Foto: Profimedia.cz

Denim v kombinaci s bílou košilí je sázka na jistotu.

Foto: Profimedia.cz

Oblíbená kombinace

Foto: Profimedia.cz

Cindy v oblíbených džínech a fialové halence.

Sexy křivák

Myslíte si, že křivák sluší jen dvacetiletým a třicetiletým dámám? Pak jste na omylu. Křivák neboli kožená bunda se zipem všitým nakřivo sluší všem ženám bez ohledu na postavu i věk.

Tento módní, ale zároveň nadčasový kousek totiž dodá každé ženě na mladistvosti i stylu. Nejlépe vypadá v kombinaci s elegantním či jednoduchým oblečením.

Pokud ve své skříni ještě křivák nemáte, pak zvolte jeho klasickou černou variantu, která se hodí k nejvíce druhům oblečení. V případě, že je na váš černá moc tmavá nebo jste světlý typ, porozhlédněte se i po barevnějších variantách. Co třeba zkusit olivově zelený po vzoru Cindy?

Foto: Profimedia.cz

Nebojte se křiváků ani po padesátce.

Slavnostní události

Čeká vás významná událost, jako je svatba, konference nebo třeba večírek? Pak hledejte inspiraci právě u Cindy. Tato modelka je totiž tváří hned několika luxusních značek, a proto je nedílnou součástí její práce jezdit na nejrůznější slavnostní akce, kde musí vždy vypadat fantasticky.

Pokud sháníte šaty, zkuste zapomenout na malé černé, ve kterých byste mohla působit smutně a raději se porozhlédněte po jejich červené variantě, která působí elegantně, ale zároveň sexy.

Foto: Profimedia.cz

Cindy v přiléhavých červených šatech

Alternativou k šatům pak může být kalhotový kostým. Opět ale spíše volte jeho barevnou variantu, nebo alespoň zvolte černobílou kombinaci, kterou můžete doplnit kontrastními lodičkami.

V létě můžete rovněž sáhnout i po celobílém kompletu, který se hodí například na zahradní večírky či jiné společenské akce.

Foto: Profimedia.cz

V růžovém kostýmku u příležitosti představení nových hodinek Omega.

Foto: Profimedia.cz

Celobílý model

Foto: Profimedia.cz

V bílém saku a zvonáčích na přehlídce Chanel.

Přidán odkaz na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Ozdobte svůj účes trendy doplňky do vlasů

Chcete být trendy, ale máte omezený rozpočet? Pak vsaďte na nejrůznější nápadité doplňky do vlasů, které kralují letošní sezoně. Vyberte si mezi maxi sponkami,...

Výběr článků

Načítám