Hlavní obsah

Lady Gaga předvedla na Met Gala striptýz. Skončila ve spodním prádle

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jako cibule. Tak vypadala zpěvačka Lady Gaga na slavnostním večeru Met Gala, který se konal v pondělí pod taktovkou newyorského Metropolitního muzea. Na červený koberec totiž dorazila v ohromné růžově róbě, pod kterou skrývala další dvoje šaty, nakonec ale skončila jen ve spodním prádle. Její originální nápad vzbudil ohromné pozdvižení. Zasmála se i jindy stoická šéfredaktorka a organizátorka celé akce Anna Wintourová.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Lady Gaga se na Met Gala ukázala ve čtyřech outfitechVideo: Reuters

 
Článek

Zpěvačka a popová superstar Lady Gaga je známá svými módními výstřelky. Ve společnosti se již objevila v šatech ušitých z masa, v kosmických modelech a mnoha jiných. To, že kreativita je její silná stránka, potvrdila i na letošním slavnostním večeru Met Gala.

Foto: archiv, Právo

Lady GaGa

Zpěvačka dorazila v objemných růžových šatech, které v sobě ukrývaly další modely. Po vysvlečení z prvních růžových šatů ukázala elegantní černou róbu, po ní zase jednoduché růžové šaty se špagetovými ramínky. Tím ale představení nekončilo.

Gaga totiž přítomné překvapila tím, že si svlékla i druhé růžové šaty a odhalila černé třpytivé spodní prádlo a síťované punčochy. Outfit korunovaly její typické kozačky na extrémně vysokých platformách. Zpěvačka jimi dohání výšku. Měří totiž jen sto padesát pět centimetrů.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám