Hlavní obsah

Móda: Vydejte se na lov, sezona mušlí začíná

Novinky, Linda Humlová

Milujete módní doplňky a potrpíte si na nápaditou bižuterii? Pak zbystřete své smysly. Horkým trendem letošního jara a léta jsou totiž mořské skořápky všech velikostí i tvarů. Ozdobte jimi své oblečení, kabelku nebo vsaďte na bižuterii s nádechem podmořského světa.

Foto: archiv firmy

Kabelka, Mango, 1599 Kč

Článek

Pokud patříte mezi milovnice módy, pak vám jistě nemohl uniknout trend mušlí, který v současnosti vládne celému módnímu světu. Mořské skořápky zdobí vše. Od oblečení, přes kabelky až po bižuterii. Co si vyberete vy?

Foto: archiv firem

Náhrdelník, Mango, 799 Kč. Psaníčko, Zara, 999 Kč. Halenka, Marks&Spencer, 899 Kč. Šaty, Lindex, 799 Kč.

Foto: archiv firmy

Náhrdelník, Mango, 799 Kč.

Nejjednodušším způsobem, jak zakomponovat tento trend do svého stylu, je pořídit si bižuterii zdobenou drobnými mušličkami.

Porozhlédněte se buď po náušnicích, které mohou být drobné, či naopak dlouhé a visací, nebo se spolehněte na klasický náhrdelník zdobený přírodními či pozlacenými skořápkami. Obojí noste k jednoduchému oblečení.

Foto: archiv firem

Šaty s mušlemi, Zara, 1999 Kč. Náušnice, H&M, 199 Kč. Sandálky, Mango, 899 Kč. Náhrdelník, Zara, 399 Kč. Top, Lindex, 499 Kč

Stejně tak můžete vsadit i na trendy „anklet”, což v módní terminologii znamená náramek na nohu.

Pokud chcete zůstat při zemi, vsaďte na roztomilé sandálky zdobené mušlemi nebo módní „mules”, což jsou nazouváky s volnou patou. Oboje boty se budou skvěle vyjímat k lněným šatům či sukni.

Foto: archiv firmy

Kabelka, Mango, 1299 Kč.

Odvážnější pak mohou vsadit i na mušličkové kabelky z přírodních materiálů. Ty ale kombinujte opatrně a nejlépe s oblečením ve stejném duchu.

Ideální je zdrženlivý boho styl. To znamená jednoduché oblečení z přírodních materiálů, denim a minimum vzorů.

Foto: archiv firem

Nazouváky, Zara, 999 Kč. Žabky, Mango, 899 Kč. Kabelka, Zara, 1299 Kč. Šaty, Marks & Spencer, 1999 Kč

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám