Hlavní obsah

Tři módní přehlídky z Paříže, které nesmí uniknout vaší pozornosti

Novinky, Linda Humlová

Pařížský týden módy s podtitulem Haute Couture, konající se od 21. do 24. ledna ve francouzské metropoli, je snem každého módního nadšence. Oslavuje totiž řemeslnou výrobu a představuje to nejlepší a nejluxusnější ze současného světa módy. Podívejte se, jaké úchvatné modely si návrháři přichystali pro období jaro/léto 2019.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Přehlídka Haute Couture Christiana Diora v Paříži se nesla v cirkusovém duchuVideo: Reuters

 
Článek

Ralph & Russo v barvách pastelových makronek

Jednu z nejbarevnějších přehlídek nabídlo divákům umělecké duo návrhářů Tamara Ralph a Michael Russo. Přehlídka značky se nesla zejména v pastelových tónech, které připomínaly delikátní makronky, které si můžete koupit na každém rohu Paříže.

Foto: Profimedia.cz

Ralph & Russo Haute Couture

Foto: Profimedia.cz

Módní show - Ralph & Russo Haute Couture

K vidění byly zejména bohaté róby zdobené korálky, výšivkami či peřím a nechyběla ani ukázka ze svatební kolekce, kterou předvedla i známá švédská modelka Elsa Hosková.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Elsa Hosková jako nevěsta značky Ralph & Russo

Cirkus jménem Dior

Jak vypadá cirkus dvacátého prvního století? Hlavní roli v něm nehrají cvičená zvířata, ale móda. Značka Dior představila unikátní kolekci inspirovanou cirkusovým prostředím - kromě okouzlujících modelů poslala na molo i akrobaty, kteří předvedli působivé vystoupení.

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Christian Dior

Samotné kolekci pak dominovaly jemné pastelové tóny v čele s růžovou, béžovou a pískově žlutou. K vidění byly zejména dlouhé společenské šaty, ale nechyběly ani krátké koktejlky s prvky klaunských kostýmů.

Foto: Profimedia.cz

Christian Dior a kolekce Haute Couture

(Ne)všední Chanel

Módní dům Chanel letos předvedl dvě odvrácené tváře. Na straně jedné na přehlídce nechyběly ikonické kostýmky a rovně střižené šaty, které se objevují v každé kolekci značky.

Na straně druhé vyslal na molo i modelku, která na sobě měla třpytivé plavky a dlouhou vlečku a připomínala tak velmi spoře oděnou nevěstu.

Foto: Profimedia.cz

Módní show - Chanel Haute Couture

Co se týče barevné škály, tam se Chanel držel spíše při zemi a vsadil na klasickou kombinaci černé, růžové a bílé. Extravagantně působily pouze účesy modelek, které připomínaly vlasy po zásahu elektrického proudu.

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Chanel

Může se vám hodit na Zboží:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám