Hlavní obsah

Inspirujte se nenucenou elegancí modelky Rosie Huntington-Whiteleyové

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Anglická modelka Rosie Huntington-Whiteleyová je označována jako dvojnice herečky Angeliny Jolie. Spojují je totiž nejen plné rty, ale i osobitý styl, pro který je charakteristický minimalismus, nadčasovost a nenucená elegance. Inspirujte se jednoduchou módou, která se snadno kombinuje a sluší doslova všem!

Foto: Profimedia.cz

Černá nemusí být nudná.

Článek

Denim a proužky

Dochází vám nápady na každodenní outfity? Co se vrátit k osvědčené módní klasice v podobě modrých džínů a volnější proužkované košile, která je prudce elegantní, a přitom nenucená.

Tento osvědčený základ navíc můžete neustále přetvářet pomocí doplňků. Rosie například zvolila luxusní kabelku v hnědé barvě, černé sluneční brýle a béžové sandálky na podpatku.

Foto: Profimedia.cz

Džíny a proužkovaná košile, klasika, která neomrzí.

Nesmrtelná parka

Parka je kousek oblečení, který by vám ve skříni neměl chybět, protože je neuvěřitelně variabilní a nevychází z módy.

Inspirujte se a oblékněte si ji k modrým džínům, bílému tričku či svetru a doplňte černými nebo hnědými doplňky.

Foto: Profimedia.cz

Parku unosíte na jaře i na podzim.

Kalhotový kostým

Další, tentokrát více trendy inspirací, je kostkovaný kalhotový kostým. Ten můžete nosit na mnoho nejrůznějších způsobů. Na večírek si stačí pod sako obléknout krajkovaný top, na denní nošení pak obyčejné bílé tričko.

Rosie komplet doplnila trendy doplňkem v podobě značkové ledvinky, která v outfitu vynahrazuje pásek a rozděluje tak siluetu. Černé sluneční brýle nesmí chybět!

Foto: Profimedia.cz

Kalhotový kostým je nesmrtelná klasika.

Výrazný kousek

Pokud stejně jako Rosie milujete jednoduché kousky, ale nechcete vypadat nudně, doplňte je jedním výrazným akcentem. Může to být zajímavá kabelka či boty, případně vsaďte po vzoru modelky na extravagantní sako či kabátek.

Inspirujte se například modrým oversized sakem, které v kombinaci s bílým tričkem a černými kalhotami nepůsobí vůbec přeplácaně, naopak dodává outfitu na nevšednosti.

Foto: Profimedia.cz

Výrazný kabát skvěle doplní jednoduchý základ

Monochrómní look

Celočerné outfity si zamilovala nejedna z nás, co ale takhle černou vyměnit za bílou? Ta je nesmírně elegantní a na rozdíl od černé působí více svěže.

Zkuste sladit například volné bílé kalhoty s basic tričkem, nebo až se ochladí s bílým rolákem. Uvidíte, že tento elegantní look ve stylu šedesátých let si ihned zamilujete vy i vaše okolí.

Foto: Profimedia.cz

Bílá působí elegantně.

Klíčové kousky podle RHW

Rosie Huntington-Whiteleyová nepatří v módě mezi přílišné experimentátorky. Ví, co jí sluší a toho se zkrátka drží.

Pokud se vám její šatník zalíbil, pořiďte si základní sestavu kousků, které mezi sebou modelka ráda kombinuje. Mezi ně patří modré džíny s vysokým pasem, obyčejné bílé tričko, khaki parka, volné bílé kalhoty. Z doplňků pak kvalitní kabelka, černé neprůhledné brýle a béžové boty na vysokém podpatku.

Foto: archiv firem

Tričko, Zoot, 399 Kč. Brýle, H&M, 999 Kč. Džíny, H&M, 799 Kč. Boty, Eobuv, 1865 Kč. Parka, Zoot, 1149 Kč. Kalhoty, Mango, 399 Kč. Kabelka, Net-a-porter, cena cca 38 000 Kč.

Tento základ pak také můžete doplnit o černé slimky, proužkovanou košili a top prádlového stylu, který unosíte i na slavnostnější příležitosti. Všechny tyto kousky lze společně skvěle kombinovat a sluší všem ženám, bez ohledu na věk i míry.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Angelina Jolie

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám