Hlavní obsah

Dvacetiletá Američanka je továrnou na peníze, brzy možná přepíše historii

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je nejmladší a dost možná nejúspěšnější z celé rodiny Kardashian-Jennerů. Ve svých dvaceti letech stihla Kylie Jennerová porodit dceru, ale také rozjet veleúspěšný kosmetický byznys a má skvěle nakročeno k titulu nejmladší miliardářky světa, která si své bohatství vydělala sama. Za vše přitom vděčí své kosmetické řadě Kylie Cosmetics, kterou odstartovala setem konturovací tužky a matné rtěnky pro optické zvětšení rtů.

Foto: Profimedia.cz

Kylie Jennerová

Článek

Ve dnešní době snad není nikdo, kdo by neslyšel o rodinném klanu Kardashian-Jennerů. Členové této rodiny totiž vědí, jak chytnout příležitost za pačesy. Ať už se jedná o Kim Kardashianovou, která zbohatla mimo jiné díky své kosmetické značce, módním kolaboracím, ale také například uvedením své videohry či speciálních edicí smajlíků „Kimoji”, či Kendall Jennerovou, která prorazila v modelingu a aktuálně je jednou z nejobsazovanějších modelek světa, až po „momager” (matku manažerku) Kris Jennerovou, která všem svým dětem pomáhá rozjíždět a hlídat byznys.

Foto: Profimedia.cz

Zleva Khloé Kardashianová, Kourtney Kardashianová, Kim Kardashianová, Kris Jennerová a Kylie Jennerová.

Od nejmladší Kylie Jennerové se toho zpočátku příliš neočekávalo, přesto se velmi brzy dostala na pomyslnou špičku rodinné pyramidy v oblasti příjmů, a to je v tak slavné rodině co říci.

Kylie se stejně jako Kendall narodila Kris Jennerové a Williamu Bruci Jennerovi (nyní Caitlyn Jennerové, v roce 2015 totiž podstoupil operativní změnu pohlaví), a zatímco Kendall byla vždy ta krásnější a štíhlejší, Kylie se se svým vzhledem dlouho nedokázala smířit. V cestě za sebevědomím jí pomohly dozajisté plastické operace, o jejichž počtu se v médiích zatím jen spekuluje, a také make-up.

Foto: Profimedia.cz

Kylie Jennerová svými fotkami propaguje i své kosmetické produkty.

„S make-upem jsem začala, abych se cítila více sebevědomě. Už od šesté třídy jsem nosila fialové oční stíny. Techniku jsem se učila podle videí na YouTube a triky okoukávala od profesionálů, kteří mě odmalička líčili na natáčení a nejrůznější focení. Nejvíce starostí mi dělaly moje rty. Připadaly mi moc úzké a nepasovaly k mému obličeji. Naučila jsem se proto zacházet s konturovací tužkou, díky které mé rty vypadaly o dost větší,” říká Kylie pro Forbes.

Možná i proto vypustila do světa 30. listopadu 2015 svůj první produkt, oblíbený Lip Kit, který se skládá z konturovací tužky a matné tekuté rtěnky. Úspěch na sebe nenechal dlouho čekat. První várka byla vyprodána doslova během třiceti sekund.

Foto: Profimedia.cz

Lesky na rty značky Kylie Cosmetics

Od té doby se multimiliónový byznys ani na chvíli nezastavil, a to i přesto, že v Americe ještě nezletilá Kylie již stačila porodit dceru a nezapomíná si ani užívat života, stejně jako každý jiný mladý dospělý.

Foto: Profimedia.cz

V kampani se objevuje i její nevlastní sestra Kourtney Kardashianová.

Dnes její značku tvoří nejen Lip Kit, ale také další kosmetické produkty a Kyliin majetek se odhaduje na neuvěřitelných 900 miliónů dolarů (přes 20 miliard korun). Je tedy dost pravděpodobné, že se v příštích měsících či letech stane nejmladší dolarovou miliardářkou. Možná tak z trůnu sesadí internetového podnikatele a spoluzakladatele Facebooku Marka Zuckerberga, který se stal miliardářem ve svých 23 letech.

„Často cítím, že mě lidé jako byznysmenku neberou vážně, zejména kvůli mému věku a pověsti. Teď mám ale pocit, že se to začíná měnit a já lidem ráda dokazuji, že se mýlí,” řekla v realityshow Život Kylie (Life of Kylie).

Foto: Profimedia.cz

Dvacetiletá kráska Kylie Jenner se představila i v nové reklamě na svou novou letní řadu kosmetiky Kylie Cosmetics.

Reklama

Výběr článků

Načítám