Hlavní obsah

Přivítejte Nový rok ve flitrech

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stejně jako ohňostroj, tak i flitry k oslavám Nového roku zkrátka patří. Jsou extravagantní, sexy a přitahují pozornost. Vyberte si na letošní párty takový kousek, ve kterém budete zářit i do časných ranních hodin a my vám poradíme, jak ho sladit.

Foto: archiv firem

Zleva, Zara, 2999 Kč. Reserved, 899 Kč. Zara, 2599 Kč.

Článek

Pokud si troufnete na jakýkoliv druh flitrovaného oblečení, tak nezapomeňte na naše oblíbené pravidlo, že v jednoduchosti je krása. Flitrované oblečení je totiž samo o sobě tak výrazné, že k sobě snese už jen velmi jednoduché a elegantní doplňky. Zapomeňte na výraznou bižuterii, vzorované punčocháče či extravagantní boty či kabelky, a naopak vsaďte na jednoduché černé či tělové boty na podpatku a perfektní make-up a foukanou.

Šaty

Chcete-li být opravdu hvězdou každého večírku, vsaďte na celoflitrované šaty. Nezapomeňte je ale uzpůsobit vaší postavě. Nejlichotivější střih obepíná horní část těla a ve spodní části se postupně rozšiřuje. Pokud se ale pyšníte perfektní štíhlou postavou, nebojte se sáhnout po šatech, které ji celou zdůrazní. Upozorníte díky nim na své ladné křivky a uvidíte, že na vás ostatní budou moci oči nechat.

Foto: archiv firem

Zleva, Mango, 599 Kč. Tamsin, 1199 Kč. Tamsin, 1780 Kč.

Foto: archiv firmy

Všechny šaty Zoot. Zleva, 1959 Kč, 1259 Kč, 749 Kč, 699 Kč.

Foto: archiv firem

Zleva, H&M, 1799 Kč. Mohito, 1199 Kč. Zara, 1299 Kč.

Foto: archiv firem

Zleva, H&M, 1299 Kč. H&M, 1499 Kč. Tamsin, 820 Kč.

Foto: archiv firem

Zleva, Zara, 1599 Kč. H&M, 999 Kč. Reserved, 899 Kč.

Sukně

Pokud si na flitrované šaty netroufáte, ale přesto chcete být nepřehlédnutelná, pořiďte si flitrovanou sukni. K té si můžete obléknout černý rolák, tričko či velmi jednoduchý top. Zapomeňte ale na různé zdobné komponenty, které by neladily k sukni.

Skvěle k sukni ladí volnější černý svetr či decentní delší sáčko. Do uší pak můžete zvolit výraznější náušnice, které se budou báječně doplňovat se sukní.

Na nohy obujte jednoduché jehly nebo sáhněte po velmi trendy kozačkách nad kolena, které jsou sexy, a navíc vás i v zimě zahřejí a vy si tak budete moci déle vychutnat novoroční ohňostroj.

Foto: archiv firem

Zleva, H&M, 999 Kč. Zara, 699 Kč. Reserved, 599 Kč.

Foto: archiv firmy

Všechny sukně Zoot. Zleva,1949 Kč. 1959 Kč. 1299 Kč.

Foto: archiv firem

Zleva, Zara, 799 Kč. H&M, 799 Kč. Mango, 599 Kč.

Topy

Další variantou jsou pak flitry zdobené topy. Ty jsou skvělou alternativou, pokud se chcete cítit samy sebou, ale přesto toužíte dodat svému outfitu šťávu. Můžete si totiž obléci jednoduché černé džíny a doplnit je buď topem nebo třeba košilí s flitry. Boty můžete zkusit sladit se svrškem a pak už jen stačí jednoduché psaníčko, které outfit doladí do večírkové tematiky.

Trendy tipem je pak sexy flitrované tílko na úzká ramínka, které si můžete obléci přes bílou košili či basic bílé tričko s klasickým kolovitým výstřihem.

Foto: archiv firmy

Všechny topy Zoot. Zleva, 539 Kč, 419 Kč, 599 Kč.

Foto: archiv firem

Zleva, Tamsin, 1415 Kč. H&M, 399 Kč. Mango, 599 Kč.

Reklama

Výběr článků

Načítám