Hlavní obsah

Meghan Markleová – budoucí žena britského prince Harryho

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brousila jste si zuby na mladšího syna britského následníka trůnu prince Charlese a jeho první ženy, princezny Diany, prince Harryho? Pak vás musíme zklamat, třiatřicetiletý princ s pověstí nenapravitelného rebela se zasnoubil. A co víc, vypadá to, že i usadil. Jeho vyvolenou se stala americká herečka Meghan Markleová, která proslula zejména v seriálu Kravaťáci.

Foto: Profimedia.cz

Meghan Markleová a britský princ Harry

Článek

Už to skoro vypadalo, že si princ Harry potrpí pouze na blondýnky. Po jeho nejznámějších přítelkyních Chelsy Davyové nebo Cressidě Bonasové si ale namluvil usměvavou brunetku, která se mu stala osudnou. Jaká Meghan Markleová ve skutečnosti je?

Foto: Profimedia.cz

Meghan Markleová

Exoticky vypadající Meghan má matku Afroameričanku, její otec je holandského původu. Ona sama se ale narodila a vyrostla v americkém Los Angeles, a než se stala herečkou, pracovala na ambasádě v argentinském Buenos Aires. Hrála například ve snímcích Nezapomeň na mě, Dostaň ho tam či Šéfové na zabití.

Ne zcela bez poskvrnky

Pro pětatřicetiletou Meghan Markleovou to nebude její první svatba. V roce 2011 si na pláži Ocho Rios na Jamajce vzala filmového producenta Trevora Engelsona. Pár se rozvedl v srpnu roku 2013 po dvou letech manželství s odvoláním na neslučitelné rozdíly.

Foto: Profimedia.cz

Meghan s prvním manželem.

Zamilovaný pár

Média spekulují o tom, že poprvé se princ a herečka potkali na tzv. Invictus Games v Torontu, akci prince, která podporuje tělesně postižené.

Od té doby se pár pohyboval společně převážně v Londýně, kde princ Harry požádal i Meghan na začátku měsíce o ruku. Svatba se podle Daily Mailu uskuteční na jaře příštího roku. [celá zpráva]

Foto: Profimedia.cz

Oba nešetří úsměvy.

Foto: Profimedia.cz

Zásnubní prstýnek

Konec kariéry?

Meghan Markleová prý definitivně končí s herectvím. Důvodem je údajně stěhování do Kensingtonského paláce a příprava na roli budoucí britské princezny.

Možná je to ale také kvůli tomu, že ji princ Harry chce udržet co nejdál od seriálového partnera Patricka J. Adamse, se kterým si už střihla nejednu žhavou filmovou scénu.

Foto: Profimedia.cz

Kensingtonský palác, kde bude pár bydlet.

Foto: Profimedia.cz

Scéna ze seriálu Kravaťáci.

Foto: Profimedia.cz

Se seriálovým kolegou Patrickem J. Adamsem

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám