Hlavní obsah

Metrová modelka dobývá svět módy i filmu

Novinky, lin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dru Prestaová je příkladem toho, že sny se mohou a mají plnit za všech okolností. Trpí vzácnou genetickou poruchou - achondroplazií, jejíž vinou měří pouhý jeden metr. To ji ale neodradilo od jejího snu stát se modelkou. Poté, co se přestěhovala z rodného města Reno v americké Nevadě do Los Angeles, začala fotit módní kampaně, a dokonce i občas hraje ve filmech.

Foto: Profimedia.cz

Dru Prestaová

Článek

Mnoho lidí se se svým handicapem (jakéhokoli druhu) nedokáže vyrovnat. To v žádném případě neplatí pro jednadvacetiletou Dru Prestaovou, která ze své poruchy udělala přednost.

V rámci svého studia marketingu si „přičichla” k módnímu průmyslu a rozhodla se stát modelkou.

„Potřebovala jsem si najít své místo jako člověk s vadou jak ve společnosti, tak v módním průmyslu, abych se mohla dál vyvíjet. Díky agentuře, která pomáhá lidem s různými druhy postižení, jsem se seznámila se svou agentkou Gail, která mě přivedla k modelingu. Nyní navíc přednáším, věnuji se marketingu v módě a občas si i zahraji ve filmech,” řekla Dru pro online magazín Sunday morning view.

Foto: Profimedia.cz

Dru Prestaová s fotografkou Jennifer Gonzalez a make-up artistkou Dylonn Spearovou.

Foto: Profimedia.cz

Dru Prestaová

Foto: Profimedia.cz

Dru Prestaová

Foto: Profimedia.cz

Dru Prestaová

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám