Hlavní obsah

Zpěvačka Rihanna pojala svou módní přehlídku ve stylu motorkářské show

Novinky, lin

Barbadoská zpěvačka Rihanna uvedla na Fashion Weeku v americkém New Yorku v rámci spolupráce se značkou Puma další řadu oblečení. Nová kolekce Fenty X Puma Spring 2018 se nesla ve stylu motokrosové módy, samotná přehlídka se konala v areálu, kterému dominoval růžový písek.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Na přehlídce v motorkářském stylu na Týdnu módy v New Yorku se objevila Rihanna na motorceVideo: Reuters

 
Článek

Inspirací pro tvorbu a design přehlídkového mola ve velkolepém prostoru Park Avenue Armory se stal motokros a vše kolem něj. Uprostřed budovy tak vznikl provizorní motokrosový areál, kde zářily nejen modelky, ale i motokrosoví jezdci.

Foto: Profimedia.cz

Fenty X Puma Spring 2018

Motokrosová kultura se ostatně nesla i celou kolekcí. K vidění byly bikerské šortky, oversized parky a plavky z neoprenu. Celá kolekce se nesla ve stylu 90. let. Hlavní roli hrály plavky s vysokými průstřihy, „pytlové” oblečení a neonové barvy.

Foto: Profimedia.cz

Fenty X Puma Spring 2018

Fenty X Puma Spring 2018 byl čtvrtý společný módní počin zpěvačky Rihanny a značky Puma. Oblečení předváděla i hvězda Victoria's Secret, modelka Adriana Lima, předvedla se i modelka Joan Smallsová.

Reklama

Související témata:

Související články

Severskou metropoli ovládla móda, inspirujte se

Severské země jsou v kurzu. Lidé po celém světě obdivují tamější design, životní styl i módu. Příkladem může být dánská Kodaň, ve které se nedávno konal malý...

Výběr článků

Načítám