Hlavní obsah

Jak získat postavu do plavek podle modelky Emily Ratajkowski

Novinky, lin

Modelka Emily Ratajkowski je proslulá tím, že často dráždí fanoušky svými odhalenými fotkami. Není divu, právě díky dokonalé postavě se dostala do povědomí veřejnosti. Při pohledu na její fotky muži začínají snít a ženy odcházejí cvičit. Osvojte si i vy zdravé návyky podle Emily, díky kterým si tato kráska udržuje dokonalou postavu.

Foto: Profimedia.cz

Emily Ratajkowski se proslavila díky svému dokonalému tělu.

Článek

Emily Ratajkowski se proslavila díky videoklipu zpěváka Robina Thicka s názvem Blurred Lines, kde poprvé upozornila na svou bezchybnou postavu. Ačkoli tomuto hitu již odzvonilo, Emily si svou postavu drží dodnes. Jak to dělá?

Jóga

Jóga zažívá v posledních letech obrovský boom. Pomáhá totiž zpevňovat svaly, zlepšuje flexibilitu, ale i duševní pohodu. Sama Emily ji cvičí několikrát týdně. Pokud s jógou teprve začínáte, můžete cvičit jen dvakrát v týdnu.

emily

Výšlap

Pokud by si měla Emily vybrat mezi dřením v posilovně nebo pořádným výšlapem, tak neváhá. Pořádná procházka do kopce dá tělu zabrat stejně jako moření v posilovně, navíc si ale budete moci vytřídit myšlenky a kochat se okolním výhledem.

Něco za něco

Jestli vás zajímá, podle jaké diety se modelka stravuje, tak vás asi zklameme. Odpověď je totiž jednoznačná: podle žádné. Britskému Harper's Bazaaru se přiznala, že ráno obvykle snídá kus sladkého pečiva a černou kávu. K obědu volí nejčastěji salát, večeři si obvykle dopřává v restauracích ve společnosti přátel.

Netají se ani tím, že je masožravec a ráda si dopřeje kvalitní kus masa. Přestože má Emily v genech přirozeně štíhlou postavu, snaží se ji udržovat ve formě, ráda si vaří sama. Má tak pod kontrolou, kolik cukru a soli do své potravy dává.

Foto: Profimedia.cz

Emily

Voda a spánek 

Co Emily radí nepodceňovat? Kvalitní spánek a dostatek tekutin. Možná vám na této radě nepřijde nic světoborného, ale schválně se zamyslete, kolik vody jste minulý den vypila a kolik hodin denně naspíte. Každý jedinec se pochopitelně liší, obecnou radou je spát alespoň osm hodin denně a pít dva až tři litry obyčejné vody nebo neslazeného čaje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám