Hlavní obsah

Cannes 2017 - jaké hvězdy zazářily na rudém koberci

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letošní 70. ročník mezinárodního filmového festivalu ve francouzském Cannes přilákal známé herečky a modelky z celého světa. Na zahajovacím ceremoniálu se celebrity prošly po rudém koberci a předvedly nákladné róby od světově uznávaných návrhářů. Podívejte se, komu to na červeném koberci slušelo a kdo letos šlápnul vedle.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Sara Sampaio

Článek

Francouzské letovisko Cannes se opět stalo středobodem pro všechny celebrity, které ve světě módy či filmu něco znamenají. Letošní jubilejní ročník se navíc nese ve velkolepějším stylu než dříve, objevit se na rudém koberci tak znamená jistou prestiž. Co si známé tváře oblékly na slavnostní zahájení?

Honosné róby a sexy těla

Letošní přehlídka rób se nesla ve velkém stylu. Na červeném koberci byly k vidění honosné šaty, ale i takové, které odvážně odhalovaly postavu a zakrývaly jen to nejnutnější. Podívejte se na náš výběr toho nejlepšího z letošního roku.

Foto: Profimedia.cz

Zleva,

Foto: Profimedia.cz

Zleva,

Foto: Profimedia.cz

Zleva,

Strašidla z Cannes

Bohužel i na tak velkolepé akci, jako je filmový festival v Cannes, se některé dámy předvedly v modelech, které by se těžko daly označit za povedené.

Šaty, které evokují čínskou vlajku, jsou nevkusné a na akci se vůbec nehodí. To samé platí i u oranžových šatů, jejichž barva herečce vůbec nelichotí. Za šlápnutí vedle lze označit i šaty ve stylu Carmen, velká květina ve vlasech celý look jen „korunuje”.

Foto: Profimedia.cz

Zleva,

Reklama

Související témata:

Související články

Sukně, bez kterých se letos neobejdete

Se vzrůstajícími jarními teplotami přichází čas sukní. Pokud pokukujete po nových kouscích, vyberte si takové, které unosíte napříč sezónami. Letošní rok se...

Výběr článků

Načítám