Hlavní obsah

Jaké boty nosit k jarním šatům

Novinky, Linda Humlová

Sezóna šatů pomalu začíná. Než budete moci zcela odložit punčocháče, ukážeme vám, jak lze kombinovat různé druhy bot s jarními šaty. V letošním roce se barvám ani tvarům meze nekladou.

Foto: Archiv firem

Zleva: Mango, 1699 Kč. Zara, 599 Kč. Reserved, 699 Kč. Zara, 1299 Kč

Článek

Obchody zahltily kolekce s jarními kousky a vy nevíte, kde vám hlava stojí? Pokud se už nemůžete dočkat, až odložíte kozačky a kabáty, které jste nosila celou zimu, a vběhnete do obchodů pro nové jarní kousky, nezapomeňte si vybírat takové, které lze snadno kombinovat.

Květinové jaro

Nikoho asi nepřekvapí, že květiny k jaru zkrátka patří. Letos jsou navíc módní nejen na potiscích, ale také na nášivkách. K barevným jarním vzorům laďte spíše jednoduché modely bot v béžových barvách, které navíc opticky prodlužují nohy. Stejně tak si ale můžete vybrat jednu barvu, kterou máte na šatech, a zopakovat ji na botách.

Foto: archiv firem

Zleva

Košilové šaty

V případě, že máte ráda osvědčenou kombinaci košile a kalhot, ale nechcete se při větších teplotách potit, oblékněte si prodlouženou verzi košile - košilové šaty. Můžete si vybrat varianty s páskem, které vykouzlí postavu přesýpacích hodin, nebo pásek můžete zcela vynechat a dostanete tak pohodlný outfit vhodný do teplých jarních i letních dnů.

Navíc si můžete u jednoduchých košilových šatů vyhrát s botami. Vyberte si s podpatky i bez v barvách, které se vám jen zlíbí.

Foto: archiv firem

Zleva

Ukažte ramena

Šaty se spadlými rameny mají dvě nesporné výhody. Volnější střih vás nikde nebude škrtit, přitom schová všechny případné nedostatky. Vykukující ramena pak upozorní na jemnou ženskou konstrukci těla.

Doplňte boty na podpatku, díky kterým budete vypadat vyšší, navíc vám zeštíhlí nohy.

Foto: archiv firem

Zleva

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám