Hlavní obsah

Outfit kombinovaný do jedné barvy není nuda, ale módní trend

Novinky, ema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Outfit celý v jedné barvě. To není kombinace pro lenochy, nýbrž jeden z hlavních módních trendů, který prosadilo několik slavných návrhářů na svých přehlídkách. Netrvalo dlouho a začal je kopírovat celý svět. I navzdory předsudkům je nutné dodat, že správně zkombinovaný monochromatický outfit má zkrátka a dobře velký šmrnc.

Foto: Profimedia.cz

Monochromatické outfity jsou v kurzu. Žlutá, bronzová a béžová ve všech svých podobách

Článek

Jednobarevný outfit je zároveň tak trochu módní výzvou, záleží také na tom, aby celek, například ve světlé šedé nebo bílé barvě, nepůsobil jako tepláková souprava nebo pyžamo.

Rada pro začátečníky tedy zní: Nekombinujte dohromady příliš oversized kousků. Takový styling náleží spíše profesionálům, kteří pracují s kvalitní designérskou haute couture módou, jež se chová (i vypadá) trochu jinak než klasická konfekce.

Jak kombinovat

Inspirovat se můžete například u Kim Kardashianové, jejíž outfit se dá napodobit právě běžnou, cenově dostupnou módou. Stačí zakoupit šedé basic šaty s délkou pod kolena, na které stačí obléknout jakýkoli kabát ve stejné barvě.

Kabát může být střihem i oversized, a to vzhledem k upnutému střihu šatů. Dolaďte šedými teniskami, volit můžete i barvu bílou či tělovou. Stejně tak postupujte i s doplňky.

Foto: Profimedia.cz

Barva holubičí šedi je stále v kurzu.

Stejně postupujte i u dalších kombinací, tedy pokud se nepočítáte mezi módní mágy. Jak můžete vidět, na bílý outfit vsadily i hvězdy Vanessa Hudgensová, Nicole Murphyová a Elle Macphersonová. I tyto dámy kombinovaly dva aspekty outfitu – upnutý spodek a oversized svršek.

V případě Vanessy Hudgensové šlo o dlouhou sukni či šaty s rozparkem, což korunovala luxusním kožichem s dlouhým chlupem. Nicole Murphyová vsadila na trend saténu a ke kalhotám s rovným střihem zvolila upnutý top a lehký kabátek. Elle Macphersonová se spokojila s úzkými bílými kalhotami a topem. Stejně jako Vanessa dala před klasickou bundou či kabátem přednost huňatému kožichu.

Foto: Profimedia.cz

I bílé fandí čím dál více žen.

Foto: Profimedia.cz

Nudě tělovým barvám konkuruje pudrová růžová.

Foto: Profimedia.cz

Někdy lze k šedé přikombinovat nude barvu a naopak. Tyto dva odstíny si nadmíru rozumí.

Foto: Profimedia.cz

Zkuste zelenou. Záleží na vís, zda zvolíte výraznou neonovou, nebo o něco elegantnější khaki.

Foto: Profimedia.cz

Nosí se vysoké pasy diplněné o top se špagetovými ramínky, nebo kabát či mikinu. Zkombinujte dohromady kousky ve stejné barvě a dostanete slušivý a trendy monochromatický outfit.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám