Hlavní obsah

Desetiletý Barron Trump není žádné teplákové dítě

Právo, Rostislav Matulík

Premiéra v roli benjamínka Trumpovy dynastie desetiletému Barronu Trumpovi nevyšla. A bleskově pocítil na vlastní kůži rub popularity. Na teprve desetiletého syna amerického prezidenta a jeho slovinské manželky Melanie se snesla po inauguraci hlavy státu sprška kritiky. Prý vypadal unuděně, bez zájmu a během otcova radikálního projevu po složení přísahy kamery zachytily Barrona, jak zívá a zkouší se dloubat v nose.

Foto: Profimedia.cz

Toho kluka by měli dát do postele, ozývalo se v diskusích na sociálních sítích při pohledu na unaveného Barrona.

Článek

A lépe se mu nevedlo, ani když „první rodina“ Spojených států amerických vystoupila z vozu a vydala se na procházku Pensylvánskou avenue. Odmítl nabízenou matčinu ruku, a když mával davům, tvářil se vztekle a divně.

První kluk v Bílém domě po 50 letech

Kritika zevnějšku a chování nejmladšího Trumpova potomka ukázala, pod jakým drobnohledem se nyní nachází všech pět prezidentových dětí. Zatímco některé komentáře na sociálních sítích si z Barrona utahovaly vcelku přátelsky, zazněly i brutálnější výpady. Komička Katie Richová napsala na twitteru, že z Barrona bude nejspíš „první kluk, který vystřílí domácí školu“. Vzkaz byl později smazán a bavička promptně přišla o své zaměstnání v satirickém televizním programu Saturday Night Live.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám