Hlavní obsah

Slavná značka představila luxusní podprsenku, modelka na fotce je prý bez retuše

Novinky, ema

Tak jako každý rok i letos se odehraje velkolepá luxusní přehlídka světoznámé značky specializující se na spodní prádlo - Victoria´s Secret. A opět nemůže chybět zlatý hřeb večera v podobě luxusní podprsenky vysázené diamanty, jejíž cena se šplhá do astronomických výšin.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Modelka Jasmine Tookesová se předvedla v podprsence za tři milióny dolarůVideo: Reuters

 
Článek

Privilegium vynést diamantový skvost za tři milióny dolarů už měly světoznámé topmodelky, mezi které patří například Tyra Banksová, Heidi Klumová nebo Lily Aldridgeová. Letos ji na vánoční prosincové přehlídce, která se bude konat v Paříži, vynese modelka zatím ještě ne tolik známého jména.

Jasmine Tookesová se stala andílkem Victoria´s Secret v roce 2015, pětadvacetiletá rodačka z Kalifornie je podle firmy příkladem přirozené krásy. I proto se jí dostalo nevídané pocty.

Skandály s extrémní retuší

K uvedení podprsenky Tookesová pro firmu nafotila propagační snímky, které naprosto šokovaly veřejnost. Na oslavu přirozenosti modelky se značka rozhodla výsledné fotografie neupravovat ve photoshopu.

Foto: Profimedia.cz

Tato propagační fotografie by podle zástupců značky neměla být nijak retušovaná.

Na obrázcích je tak vidět modelka ve své plné kráse, pozorné oko diváka si tak prý může všimnout například strií, které „zdobí” modelčiny nohy a hýždě.

Je pravděpodobné, že se firma rozhodla pro tento krok kvůli mnoha aférám, kdy se přílišná retuš, která unikla do světa, probírala v médiích po celém světě. Značka tak byla obviňována z klamavé reklamy kvůli extrémní, počítačem upravené štíhlosti některých modelek.

Drahé kameny za milióny

Podprsenka Fantasy Bra byla navržena šperkařem Eddiem Borgem a je do ní vsazeno na 9000 drahých kamenů - diamanty, smaragdy i 18karátové zlato.

Výroba trvala více než 700 hodin. V přepočtu na české koruny by takový skvost vyšel na více než 71 miliónů korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám