Hlavní obsah

Džínová bunda čtyřikrát jinak

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Visí vám v šatníku stará džínová bunda, anebo jste podlehla a pořídila si ji jako nový svršek, alternativu za sáčko a mikinu? Pokud nevíte, s čím ji obléci, načerpejte inspiraci v módních kolážích.

Foto: Profimedia.cz

Džínová bunda je jedním z nepostradatelných letních kousků.

Článek

Sportovní retro

Pokud vás lákají moderní kalhoty s vysokým pasem ve zkrácené 3/4 délce, dejte je dohromady se sportovním topem, a to například v podobě zajímavého kousku v podání slavné návrhářky.

Doplňte o sportovní tenisky a zajímavou patchworkovou kabelku přes rameno. Přes ně hoďte džínovou bundu.

Foto: Archiv firem

Podprsenka, Adidas Stella Sport, 949 Kč. Kabelka, H&M, 899 Kč. Džínová bunda, H&M, 899 Kč. Džíny, Topshop, info o ceně v obchodě. Tenisky, Adidas Originals, 2299 Kč.

Poslední trendy

Šněrování. Jeden z nejžhavějších letních trendů se ukazuje nejen v dráždivých výstřizích. K vidění je i v jiných kouscích v šatníku, například na námořnických šortkách i metalických sandálech.

Tyto výrazné prvky zkombinujte s obyčejným bílým tílkem, které můžete ozvláštnit netradičním náhrdelníkem s kameny.

Foto: Archiv firem

Tílko, Adidas Stella Sport, 999 Kč. Kraťasy, F&F, 529 Kč. Džínová bunda, H&M, 899 Kč. Boty, Reserved, info o ceně v obchodě. Náhrdelník, H&M, 349 Kč.

Pohoda na chatě

Aktuální a velmi oblíbenou a v neposlední řadě i pohodlnou módou jsou košilové šaty. Vzdušný nadčasový střih v bleděmodré barvě se hodí doladit bílými, anebo světle hnědými doplňky.

Proto si vezměte na pomoc například slaměný klobouk, sandálky s pleteným nártem a elegantní, přesto ale nadčasový batoh na záda.

Foto: Archiv firem

Šaty, Cos, info o ceně v obchodě. Batoh, Samsonite, 2799 Kč. Džínová bunda, H&M, 899 Kč. Slamák, Next, 800 Kč. Pantofle, Roxy, 1090 Kč.

Městský styl

Pokud se chystáte být za dámu, zkuste to s kombinací body a dlouhé sukně áčkového střihu. Doplňte výraznými podpatky a barevnou kabelkou.

Její barva může kopírovat barevnost outfitu. Každopádně módní faux pas by nebyl ani případ, kdybyste místo růžové zvolila jinou výraznou barvu, jako například elektricky modrou, zelenou, nebo snad oranžovou.

Foto: Archiv firem

Body, H&M, 299 Kč. Lodičky, London Burst Zoot, 2225 Kč. Džínová bunda, H&M, 899 Kč. Kabelka Dune, Zoot, 2629 Kč. Sukně, Glami, 1790 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám