Hlavní obsah

Ples Met Gala ovládly metalické róby

Novinky, ema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každý rok, první pondělí v květnu, se v Metropolitním muzeu umění v New Yorku koná velká akce, srovnatelná s filmovými Oscary, či snad předáváním Zlatých glóbů. Jde o charitativní ples Met Gala, který zaštiťuje módní velikánka a šéfredaktorka časopisu Vogue Anna Wintourová.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Celebrity předvedly své róby na Met Gala v New YorkuVideo: Reuters

 
Článek

Pozvánka na tuto akci je velkou výzvou pro všechny zúčastněné. Proč? Každoročně totiž určuje předepsaný tematický dress code.

A letošní téma znělo: Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology, tedy ve volném překladu móda v době vyspělých technologií.

Toto zadání reaguje na moderní technologie, které stále více potírají ruční kvalitní zpracování módy. Charitativní večer je samozřejmě úzce propojen i s výstavou, která na toto téma v muzeu právě probíhá.

Ozdobou byla nejen česká modelka Karolina Kurková, ale i členka slavného rodu Kardashianových Kendall Jennerová či extravagantní zpěvačka Rita Ora.

Foto: Profimedia.cz

Kendall Jennerová, Rita Ora a Karolina Kurková

Téměř naprostá většina celebrit předepsaný outfit také dodržela. Většina z nich dorazila v metalické stříbrné, která byla v záři blesků z fotoaparátů naprosto nepřehlédnutelná.

Stříbrná se ale mísila i s andělsky bílou, kterou oblékly například oblíbená herečka Kate Hudsonová nebo topmodelka Rosie Huntington Whiteleyová.

Pozadu nezůstala ani modelka s božským tělem Alessandra Ambrosiová či Cindy Crawfordová. Obě ženy oblékly metalické róby úzce obepínající jejich dokonalé figury.

Foto: Profimedia.cz

Alessandra Ambrosiová, Kate Hudsonová, Cindy Crawfordová, Rosie Huntungton Whiteleyová

Překvapením večera byl gotický outfit úspěšné zpěvačky Katy Perry. Ta dostála předepsanému stylu a dorazila v černo zlaté sametové róbě, ke které perfektně seděl i její make-up. Tmavá rtěnka hrála prim, obočí zpěvačka schovala pod hustou vrstvu make-upu.

Jako víla působila éterická exmanželka Toma Cruise, herečka Katie Holmesová. Po dlouhé době předvedla na veřejnosti útlou postavu, ale i dlouhé vlasy, které jí sluší víc než přísně střižené mikádo, které nosívala několik dlouhých let.

Čerstvě zasnoubená a šťastná modelka Kate Uptonová vynesla na červený koberec střídmé stříbrné šaty odhalující jedno rameno. Róba jí perfektně sedla, a to jak barvou, střihem, tak i elegantním stylem, který podpořily nedbalé vlny.

Foto: Profimedia.cz

Katy Perry, Katie Holmesová, Kate Uptonová

Oscarová herečka Lupita Nyong'ová dorazila v krásné světle zelené róbě s pavučinkovou sukní, která perfektně ladila s její ebenovou pletí. Spoluorganizátorka akce, zpěvačka Taylor Swiftová, předvedla kromě dokonalé postavy i čerstvě odbarvenou blond hřívu.

Herečka Naomi Wattsová zvolila také stříbrnou róbu, v jejím případě z dílny módního giganta Burberry. Tu doplnila o blyštivé diamantově šperky.

Foto: Profimedia.cz

Lupita Nyong'ová, Taylor Swiftová, Naomi Wattsová

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám