Hlavní obsah

Nejextravagantnější kolekce svatebních šatů oslavuje homosexuály a nahotu

Novinky, ema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Betsey Johnsonová je dvaasedmdesátiletá extravagantní návrhářka, která je známá svým velmi osobitým vkusem, a hlavně svou láskou k punkovému stylu. A tu promítá do většiny svých návrhů. Výjimkou nebyla nová kolekce svatebních šatů pro rok 2015, která se ale setkala s mnoha rozporuplnými ohlasy. Jedni nadšeně tleskají, druzí odvracejí zrak.

Foto: Profimedia.cz

Betsey Johnsonová oblékla pruhované triko a baletní sukýnku.

Článek

Svatební modely předvedli homosexuálové, transsexuálové a muži karikující ženské pohlaví. Všichni měli obličeje pokryté silnou vrstvou make-upu.

Neočekávanou show zhlédli fanoušci módní návrhářky Betsey Johnsonové, která společně s modely a modelkami skotačila na přehlídkovém mole a nakonec, zřejmě jako bonus, předvedla i hvězdu a provaz.

Kolekce „JUST MARRIED!” obsahovala extravagantní svatební šaty, ale i svatební obleky pro muže. Designérka se nebála na molo poslat modelku v transparentních šatech, takže se všichni mohli pokochat pohledem na její odhalená ňadra.

Oslava manželství

Poslední model přehlídky hodil směrem k publiku svatební kytici. Ano, byl to muž. V zákulisí Johnsonová nazývala svou módní přehlídku oslavou všech typů manželství. „Homosexuální páry, transgenderové, heterosexuální páry. Ať se všichni berou. Konečně svobodu,” řekla návrhářka.

V nejbližších dnech se ovšem s napětím očekává představení další kolekce. „Panikařím. Jsem sice doopravdy dobrá, ale hodně zapomínám. Sedmdesát dva let. Babička. Ale už se nemůžu dočkat,” vtipkovala designérka o své nadcházející kolekci.

Foto: Profimedia.cz

Modely předváděli jak muži tak i ženy.

Foto: Profimedia.cz

Kolekce oslavuje svatby homosexuálů.

Foto: Profimedia.cz

Návrhářka odhalila i nahá těla modelek.

Foto: Profimedia.cz

Módní show v podání Betsey Johnsonové je vždy velmi netradiční.

Reklama

Související témata:

Související články

Módní peklo i ráj v podání celebrit

Opulentní událost, jakou předávání televizních cen Emmy Awards 2014 jistě je, se nikdy neobejde bez módních kritik. A to jak pozitivních, tak i negativních....

Výběr článků

Načítám