Hlavní obsah

Módní kousky, které nezatíží vaši peněženku

Novinky, Jiří Čeladník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mrzí vás, že nemůžete vyrazit do společnosti v trendových módních kouscích z butiků světových značek? Tak to vážně nemusí. I známé osobnosti to občas šidí a oblékají nízkonákladovou konfekci. Kouzlo správného outfitu se totiž neskrývá v jeho finanční nákladnosti, ale ve správně zvolených kombinacích.

Foto: F&F (6x)

České krásky neunikly pozornosti britských fotografů.

Článek

Například i slavní návštěvníci z řad zahraničních i českých celebrit pozvaných na přehlídku značky F do Londýna zůstali solidární s předváděnou módou a dělali parádu v oblečení doslova za pár stovek.

„Já osobně mám ráda běžné řetězce a nakupuju v nich často. Myslím si, že není vůbec od věci kombinovat tyhle kousky s drahými doplňky," nechala se slyšet Simona Krainová a jedním dechem dodala: „Ví se o mně, že jsem sběratel luxusních kabelek, ale co se týká oblečení, tak nelpím na tom, aby to byly kousky za velké peníze."

Simona apeluje na naše čtenářky, aby při výběru oblečení v konfekci nepřestaly opomíjet kvalitní látky. „Dbám na to, aby to byly věci pohodlné, z kvalitního materiálu, který je mi příjemný," svěřila se na akci Simona Krainová, která je u nás považovaná za ikonu stylu. „Často nakupuju v outletech. Koupit si věc za šílený peníz můžeš udělat vždycky, ale nakoupit levně a dobře není úplně jednoduché," dodala modelka.

Foto: F&F

Možná vám to vezme iluze, ale Krainová nenakupuje pouze v luxusních buticích ve vyhláčené Pařížské ulici. Tento sněhobílý svetr si pořídila v řetězci F&F za 569,- a doplnila ho sukní s lemem vtipně odhalujícím kolena stejné značky za 649,-.

Foto: F&F

Monika Leová v šatech F&F s nevelkou pořizovací cenou 749,- jen zářila.

Foto: F&F

Monika Leová v šatech F&F s nevelkou pořizovací cenou 749,- jen zářila.

Foto: F&F

Blogerka Nikol Moravcová v černém overalu F&F s doplňky stejné značky.

Foto: F&F

Na exkluzivní přehlídce v Londýně česká kráska Aneta Vignerová mámila Brity v transparentním topu F&F za 499,-, pod který si neoblékla podprsenku

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám