Hlavní obsah

Bílé tričko v hlavní roli. K sukni, džínům i legínám

Novinky, Eva Dvořáková

Kvalitní bílý vršek je součástí snad každého dámského šatníku. Jak ho ale kombinovat a nosit tak, aby byl vždy elegantní a vhodný na každou příležitost? Hodí se totiž úplně ke všemu a je možné obléci ho do práce k sukni, k volným džínům na procházku, nebo k legínám a kabátu, což je ideální do aktuálního podzimního počasí.

Foto: Archiv firem

Obyčejné bílé tričko může příjemně překvapit. Hodí se k džínům, sukni, ale i k legínám.

Článek

Nenáročná klasika

Pokud se zrovna chystáte ven a je pro vás důležité cítit se hlavně pohodlně, pak zvolte džíny, klidně i staršího data. Čeká vás vyřizování a běhání po úřadech? Odložte lodičky nebo kozačky a nohám dopřejte pohodlné tenisky. Dobré je nezapomenout na šálu kolem krku, která vás ochrání od prochladnutí. Pokud se budete během svých pochůzek několikrát svlékat a oblékat, pak místo dlouhého a těžkého kabátu zkuste koženou, případně koženkovou bundu.

Foto: Archiv firem

1. Koženková bunda, New Yorker 799 Kč. 2. Pohodlné tenisky, Converse 2290 Kč. 3. Bílé tričko, Esprit 1499 Kč. 4. Šála na krk, Orsay 499 Kč. 5. Boyfriend džíny, Esprit 1699 Kč.

Do práce i na koktejl

K sukni se zdaleka nenosí jen elegantní halenky. Pokud není po ruce košile, zastrčte do pasové, po kolena dlouhé sukně klidně bílé triko. Důležitou roli hrají doplňky, které nemusí být nijak luxusní. Skvěle poslouží obyčejná bižuterie v podobě štrasového náramku. Jestli se neobejdete bez kabelky, vsaďte na červenou. Tím celý outfit výrazně oživíte a rovnou z kanceláře můžete vyrazit třeba na koktejl.

Foto: Archiv firem

1. Kabelka do ruky, Humanic 1399 Kč. 2. Semišové lodičky, H&M 899 Kč. 3. Bílé tričko, Esprit 1499 Kč. 4. Štrasový náramek, F&F 229 Kč. 5. Sukně do pasu, F&F 699 Kč.

Hlavně v teple

Podzimní počasí začíná být na ranních teplotách čím dál více znát. A ani přes den nebývá příliš teplo. Hřejivý vlněný kabát je tedy nezbytností. Stejně tak jako pohodlné béžové legíny a vyšší kozačky bez podpatku. Fantazii se samozřejmě meze nekladou, takže pokud k vašim oblíbeným botám patří ty na klínku, obujte se do nich. Celek dolaďte kabelkou v podobných barvách.

Foto: Archiv firem

1. Prostorná kabelka, H&M 899 Kč. 2. Kozačky bez podpatku, Bershka 1899 Kč. 3. Bílé tričko, Esprit 1499 Kč. 4. Vlněný kabát, Esprit 3999Kč. 5. Legíny se zipy, Ann Christine 649 Kč.

Reklama

Související témata:

Související články

Anna Wintourová - žena, která velí módě

Svět módy jí leží u nohou. Ona sama je symbolem ženskosti a luxusu. Madonna o ní zpívala ve své písničce, byl o ní natočen film Ďábel nosí Pradu a americký...

Kvůli komu se ženy chtějí líbit

Ženy se chtějí líbit. Většina z nás se ráda hezky obleče, nalíčí a cítí se žensky. Kvůli komu? Mnoho žen na sebe dbá především kvůli mužům, nezanedbatelné...

Výběr článků

Načítám