Hlavní obsah

Hit mezi byznysmeny a sportovci: deodorační spodní prádlo

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Spodní prádlo, které dokáže neutralizovat pachy, se stalo doslova hitem mezi byznysmeny, kteří hodně cestují a chtějí se dlouhodobě cítit svěže. Pozadu nezůstávají ani slavní sportovci, kteří si tyto trenky také oblíbili.

Foto: Profimedia.cz

Prádlo Shreddies, jež si poradí se zápachem.

Článek

Deodorační prádlo bylo původně určeno pro lidi se zažívacími problémy, kteří nejsou schopni regulovat zápach spjatý s nadměrnou plynatostí. Samotní zákazníci si ale našli mnohem širší využití.

Toto prádlo si totiž poradí i s jinými zápachy, což potvrzuje i fotbalista londýnské Chelsea Frank Lampard. Podle něj je prádlo Shreddies výborné i v rámci prevence zápachu při zpocení apod.

Materiál obsahuje keramické částice, které dokonale pohlcují zápach vzniklý při pocení, úniku moče, stolice či plynatosti.

Jelikož je toto prádlo vyrobeno z příjemných a trendy materiálů, ocení jej muži i bez těchto problémů.

Kromě spodního prádla pro muže i ženy se pod názvem „Odour Buster“ dají sehnat ponožky a trika, která fungují na stejném principu.

Foto: Profimedia.cz

Shreddies

Reklama

Související témata:

Související články

Až polovina mužů nepoužívá vůbec deodorant

S teplými dny nás čekají opět krušné okamžiky a to především v hromadných dopravních prostředcích. Podle nejnovějšího průzkumu společnosti Unilever se zřejmě...

Výběr článků

Načítám