Hlavní obsah

Dreft Fashion Week láká na české návrháře a topmodelku Valerii Mazzaovou

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dreft Fashion Week (DFW) je týden trvající módní festival, který vedle trendů známých mezinárodních značek představí také české návrháře a nadějné talenty. Přehlídky pro veřejnost budou až do 23. září k vidění na pražském Alšově nábřeží. Hlavními hvězdami letošního ročníku budou světoznámý návrhář brazilského původu Alexandre Herchcovitch a argentinská supermodelka Valeria Mazzaová.

Foto: Profimedia.cz

Valeria Mazzaová

Článek

Letošní ročník je zaměřen na Jižní Ameriku a právě z tohoto důvodu DFW zaštítí argentinská supermodelka Valeria Mazzaová a brazilský návrhář Alexandre Herchcovitch. Valeria Mazzaová patří do fenomenální éry supermodelek 90. let jako byly Claudia Schifferová, Cindy Crawfordová, Naomi Campbellová, Linda Evangelistová, Tyra Banksová a další.

Alexandre Herchcovitch patří mezi nejtalentovanější mladé návrháře současnosti. Pro módní svět ho objevila první dáma světové módy Anna Wintourová.

Foto: www.dreftfashionweek.cz

Přehlídka návrhářky Ivany Mentlové

Exkluzivní módní přehlídky se odehrají v Rezidenci primátora hl. města Prahy a v prostorách Salmovského paláce na Pražském hradě. Módní přehlídky určené pro veřejnost se budou konat ve stanu na Alšově nábřeží od pátku 21. září do neděle 23. září. Kapacita stanu je 350 míst.

Více informací a program naleznete na www.dreftfashionweek.cz.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám