Hlavní obsah

Nový prsní implantát vypadá přirozeněji a drží dokonale svůj tvar i po roztržení

Los Angeles

Americký Úřad pro potraviny a léčiva (FDA) povolil užívání nového silikonového materiálu pro výplně ňader. Kalifornští plastičtí chirurgové začali tuto hmotu okamžitě vynášet do nebes a mezi sebou jí neoficiálně říkají „gumoví medvídci“. To proto, že implantáty mají konzistenci této želatinové laskominy a po zmáčknutí se dokonale vrátí do původního stavu.

Foto: Famous

Nové prsní implantáty

Článek

I když se podle doktora Granta Stevense implantát rozřízne napůl, zůstává stabilní a uchovává si původní tvar. „Vypadají na pohled i na dotek mnohem přirozeněji, jako skutečná prsa,“ tvrdí doktor Stevens z kalifornské Mariny Del Rey.

Podle výrobce jsou implantáty vyrobeny z nového kohezivního gelu a mají stabilní tvar, který si udržují i po stlačení či roztržení.

„Tito gumoví medvídci do prsou jsou pro Američany novinkou,“ potvrdil Stevens pro televizi ABC.

Výrobce implantátů, společnost Sientra ale z neoficiálního názvu nadšená není. „My používání takových výrazů nemůžeme trpět,“ uvedl šéf této společnosti Hani Zeini.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak na odstáté ušní boltce

Již velmi malé děti s nápadně odstátými boltci mohou být terčem bezohledného posměchu svého okolí. Přestože jim rodiče jejich vadu na kráse sebevíc...

Výběr článků

Načítám